Best Wohnmobil-Studie Knaus Saint & Sinner | Vw Crafter And Vw within Wohnmobilhersteller Knaus bild 2018

Wohnmobilhersteller Knaus 2018

Posted on

wohnmobilhersteller knaus Californië gouverneur Schwarzenegger vroeg Ons aller Automakers Om te reizen “groene”
De opmerkelijke praten geleverd door gewoon Californië? s Eervolle Chief uitvoerend functies draaide de middag op de Georgetown Universiteit in een inspirerende evenement.

Hier is de afdrukken variatie van de keynote speech van de gouverneur Schwarzenegger (met de introductie deel knippen):

Trends Erste Lifestyle-Varianten Sind Da: Vw Crafter Als Wohnmobil - Welt within Wohnmobilhersteller Knaus Qəmbər 2018

Trends Erste Lifestyle-Varianten Sind Da: Vw Crafter Als Wohnmobil – Welt within Wohnmobilhersteller Knaus Qəmbər 2018 by www.welt.de

TEXAS CHIEF: dank u. Dank u. Hartelijk dank, Ruben, voor de prachtige lanceren, ik genieten zeer veel. In feite is het grote als hier vandaag aan de Georgetown University, soms bekend in mijn home als de alma mater, als gevolg van cursus mijn significante andere ging naar instelling hier, en ze beheerd om af te studeren hier in Georgetown. (Applaus)

En zo ik wil bedanken mijn partner ook bestemd komt hier vandaag en zitten binnen de voorkant rij. En ze eigenlijk, natuurlijk, een van de meest geweldig 1e dame de Verenigde Staten heeft ooit bekeken, dus bieden haar een grote hand nogmaals. (Applaus)

En zo ik moet zeggen welke i ben tot op zekere hoogte verbaasd wordt hier en de reden is echt omdat drie en een half jaar geleden nadat ik liep voor gouverneur Ik gebruikte om te gevolgd rond door milieu demonstranten met tekenen. Zij zullen didn? kapitaal t zoals mijn eigen Humvees en Hummers, en mijn Bedrijfsvoertuigen sport, of iets die ik deed. De waarheid vertellen, wanneer ik beloofd die ik zou verbeteren de milieu wanneer ik werd gouverneur, zij didn? t geloven beide. We zijn uit de offerte, 3 en een half jaar later, en ik? m op de cover van Newsweek onder de grote eco krijgers. Alleen in de VS, dat? h alle Ik ben in staat om zeggen. (Applaus)

Best Wohnmobil-Studie Knaus Saint & Sinner | Vw Crafter And Vw within Wohnmobilhersteller Knaus bild 2018

Best Wohnmobil-Studie Knaus Saint & Sinner | Vw Crafter And Vw within Wohnmobilhersteller Knaus bild 2018 by i.pinimg.com

Maar laat me je vertellen iets; hoewel Ik hou van steeds op de cover van Newsweek, maar er nu moeten is enkele andere personen op dat concentraat in maken, en degene zijn individuen die waren mijn partners binnen de wetgever. Ze wellicht werkte heel moeilijk, ze waren buitengewone partners, en ik? m chatten hier over, allereerst vergadering spreker Fabian N?? EZ en Senator Perata. Mijn echtgenoot en ik uitgenodigd beiden voor bezoek deze pagina, maar ze kon? t maken, hoewel ik wilde alleen maar dank deze mensen publiekelijk bent u dergelijke grote milieuactivisten en zo op grote leiders in de omgeving. Dus laat? s laat ze hebben een grote handen, hoewel zullen ze? Re niet echt hier. (Applaus)

En ik moet aan geven dank aan ook iemand die is hier met ons vandaag, die is Assemblywoman Fran Pavley. Ze heeft onlangs dergelijke een geweldige, grote soldaat. (Applaus)

Zonder twijfel iets; Dit is de echte deal. Dit kan de echte deal. Dit soort van vrouw blijft vechten met betrekking tot het milieu methode voor ik ooit begon te worden gouverneur, en ze heeft werkelijk is de schrijver van deze zeer belangrijk wetgevingen, en ze heeft werkte met onze kantoor, en ze eigenlijk een teamplayer. En dit is meestal, kunt u hieronder, ze? s een democraat. Ook de spreker kan worden omschreven als democraat. Senator Perata is eigenlijk een democraat. En dit is wat Mijn echtgenoot en ik? m verwijzen naar, samenwerken binnen een tweepartij of na partijgebonden manier, en dit is hoe we krijgen dingen voltooid, omdat we werken wat is beste voor het volk van CAL en Amerika. Dus merci alot weer te Assemblywoman Pavley. (Applaus)

Op dit punt, ik weet dit echt is een milieuconferentie, nog ik wens om te beginnen spreken eerste met betrekking tot bodybuilding. En de reden is eigenlijk omdat bodybuilding is een ander passie van mij, meest waarschijnlijke weet, en het heeft gelijkenissen er. krachttraining gebruikt te hebben een zeer schetsmatig afbeelding. As a matter of fact, zo veel dus die een heleboel mensen die opgelost serieus en gepompt gewicht ladingen didn? te toegeven deze mensen waren doen krachttraining. As a matter of fact, staat in de oude dagen, een paar van de zeer populaire Hollywood beroemdheden Kirk Douglas, zoals Clint Eastwood, Charles Bronson, en de lijst gaat maar door en, ze allemaal bedacht met gewicht ladingen, maar ze onder geen beding toegelaten dit publiekelijk aangezien zij didn? t wilt worden de sportzalen die waren gekoppeld zoals kerkers en dit had fanatici, en dat verworven raar mensen opleiding in over het algemeen er. Dat wil zeggen de soort een afbeelding dat het had.

READ  Dr Dräger Friedrichshafen 2018

wohnmobilhersteller knaus Maar wij gewijzigd dat we bewust gewijzigd die. En wat we doen was, we allemaal kwam met een e boek genaamd Bewegen ijzer? Ik ben mij ervan bewust veel van jullie zich bewust zijn van, met name de studenten? dan een film Water verwijderen ijzer, en dit veranderd lichaamsbouw, het imago van bodybuilding, aanzienlijk. Als een feit, de perceptie van bodybuilding begon te verandering en werd het veel meer hip en meer en meer wenselijk. En dan plotseling, iedereen wilde uitoefenen. In feite, vandaag kun je naar elke plaats de aarde en je zult zoekt een bodybuilding gymnasium of een plek waar u kunt doen gewicht krachttraining, en u kunt Voer elke gymnasium en je zult zoeken gewone mensen bespreken hun buikspieren, hun lats, hun deltoides, lichaamsvet, en alle die soorten dingen. Zodoende zulks is gewoon hoeveel het verbeterde. Het werd populaire, werd het verleidelijke, aantrekkelijk.

Trends Modellübersicht: Aktuelle Cuvs Und Kastenwagen Von Knaus with regard to Wohnmobilhersteller Knaus Foto 2018

Trends Modellübersicht: Aktuelle Cuvs Und Kastenwagen Von Knaus with regard to Wohnmobilhersteller Knaus Foto 2018 by www.knaus.com

En dit is precies wat er moet gebeuren met de milieu-beweging. Als bodybuilders, milieu activisten waren beschouwd als soort vreemd en liefhebbers ook. U weet, het soort van aanzienlijke boom huggers. Milieuactivisten geweest geen pretje; deze mensen waren graag prohibitionisten op een broederschap partij. (Applaus)

Dus iemand een paar dagen geleden gewoon onthuld me een animatie dat was van een autoverkoper binnen een showroom converseren met Dit paar. En de autoverkoper geregisseerd op de auto en uitgelegd, “deze auto loopt met een gewone benzine-aangedreven motor, en vervolgens wanneer het voelt een beetje schuld, wanneer het gevoelens schuld, dit schakelaars naar batterij. inch Nu, dat? s grappig, het? s een cartoon. Maar zonder twijfel iets; over het algemeen er? s alot van waarheid daartoe. Bestemd voor te lang milieuvriendelijke verkeer geweest aangedreven door gewoon schuld.

Hoewel ik denk die de is over overstappen over vandaan wordt uitvoeren door gevoel van schuld te verblijft aangedreven door iets veel meer positief, veel meer dynamische, sommige ding veel meer staat van veroorzaakt grote wijzigen. U weet de soort van schuld Mijn echtgenoot en ik? m gesproken; de schoorstenen oprispingen verontreiniging die energieke onze jacuzzi’s en onze groot-scherm Televisies, en mijn eigen geval aan de achterzijde van mijn privé vliegtuigen. Daarom jammer, natuurlijk dat we kunt? t meest live fundamentele woont net als de boeddhistische monniken in Tibet. Maar u weet iets? Dat? s niet gonna gebeuren.

Dus dames en heren, ik don? grote t denken dat vrijwel elke verkeer biedt ooit gemaakt het en biedt ooit gemaakt veel vooruitgang gebaseerd op schuld. Gevoel van schuld is passieve, schuld is meestal remmen, en schuldgevoel is zeker defensief. U niet vergeten de commercials vele jaren geleden, de commercials vooral van een Inheemse Amerikaanse die ook ziet wat we moeten hebben gedaan voor de milieu waarna een jaar opereert omlaag zijn Wang. U allen niet vergeten dat? Nou, zonder twijfel iets; die aanpak didn? t baan, omdat effectieve bewegingen zijn gebouwd op belang, ze? re niet gebouwd op gevoel van schuld. Ze? re gebouwd op passie, zullen ze? re gebouwd op zelf-vertrouwen, en zij? re gebouwd over kritische massa. En vaak, zullen ze? re gebouwd op een component van alarm dat aanspoort acties.

 

Het milieu bewegingen is, gebruiken een populaire term, over de plaats van storting niveau. Het? t over naar komen tot de tippend wijs. Nu er? s een tipping niveau, en ik geloven de tippend wijs waarschijnlijk zal voorkomende wanneer de milieu bewegingen is niet langer gezien als een nag of als een scold, maar als een goede dwingen mensenhandel? s leven. Nu, Ik eigenlijk don? t weten wanneer ooit die storten wijs plaatsvindt, maar ik weet waar? in Californië. In Californië, we konden doen alles die om te tip het evenwicht op het milieu.

READ  Roxxyx Bilder 2018

Nu, eerste, laat me aan de slag met regering beleid. Ik don? t naartoe wilt in elk van de initiatieven moeten wij doorgegeven en de verordeningen die we hebben doorgegeven , want dat al was soepel verklaard door David wanneer hij gelanceerd me. Maar er 2 dingen die springen die kreeg ons een van de meest aandacht.

1) wij doorgegeven een wet naar hoed broeikasgasemissies door 25 procent door jaar 2020. Dat in principe betekent waren rollen terug de broeikasgassen gassen aan de 1990 niveau door de 12 maanden 2020, waarna wij verplaatsen 80 procent onder die door jaar 2050.

2. Mijn echtgenoot en ik besteld een tien % minimaliseren in de co2 inhoud van vervoer brandstoffen.

Nu, zal ik geloven dat de normen die Californië kunt lossen klimaatverandering? Natuurlijk niet. Maar wat waren doen is meestal toe te passen macht zodat op een bepaald punt het hele milieu ding tips. Dat? s wat we de toelegden op doen. Het? s zoals een wip. Je loopt tot het en langzaam het ideeën de diverse andere manier. Thats wat we wilt doen. Een stelletje Staten, zoals u weet, is zeker grote, CAL is krachtige, en wat we doen in Californië heeft verbazingwekkende impact en het heeft effecten. As a matter of fact, op het moment u kijken de globe, Californië is plek, niettemin de soort voordelen van beïnvloeden die we krijgen op de resterende wereld is een equivalent van geheel grote continent.

We konden verzenden de wereld een bericht. Wat we zeggen is het feit wij gaan wijzigen de dynamische op broeikasgas en kooldioxide emissies. We konden nemen activiteiten onszelf. Ons bedrijf is niet kijken uit naar iedereen, we konden niet verwacht de federale overheid of misschien voor Buenos aires. We creëren onze eigen relaties. Wij zijn toetreden tot met Het Verenigd Koninkrijk, wij zijn toetreden tot met provincies in Canada, met Staten in de Verenigde Staten, met de Europese Staten, met al de en vorderingen. En u begrijpen iets? Elk jaar wij zijn verhogen de en meer partners aan onze team. Wij zijn verheffen de impuls voor wijzigen.

Nu, momenteel er? s een reclamebord in Michigan, dat beschuldigt mezelf van wordt de auto industrie 85 miljard dollar dollar. Er is een gezegde vanwege onze nieuwe co2 brandstof criteria ik prijs hen 85 miljard dollars. Het bord zegt “Arnold naar De staat michigan? drop levenloze. “Het feit van de zaak is, welke ik? m zeggen kan, Arnold naar Michigan? afmelden je kont. Afmelden uw kont en samen met ons. (Applaus)

Best Übernahme: Holländer Retten Wohnwagenbauer Knaus Tabbert - Welt for Wohnmobilhersteller Knaus bild 2018

Best Übernahme: Holländer Retten Wohnwagenbauer Knaus Tabbert – Welt for Wohnmobilhersteller Knaus bild 2018 by www.welt.de

In feite, CAL kan worden doen meer om te redden U.S. autofabrikanten dan iemand anders, omdat wat we doen kan wij zijn duwen zodat maken wijzigingen, te maken de wijzigingen kunnen verkopen hun eigen auto’s in Californië. En we allemaal weten? laat? s eerlijk? die als misschien ze zetten? t wijzigen, iemand zal zeker. De Japanners zal, Oriental zal, de Zuid-Koreanen wil, de Duitsers zal zeker, ze allemaal zal. Dus wat Ik wil graag doen is meestal, ik wil stop die uit gebeurt. Ik wil zodat bevorderen hun autos in CAL. Mijns inziens zeer in Amerikaanse technologie, en ik denk dat in het einde zal technologie die kon uiteindelijk besparen Detroit.

Vandaag, Californië, bijvoorbeeld, reeds een auto bedrijf dat? s genaamd Tesla Motor. Tesla Motoren is net ontworpen en geproduceerd een auto die? s genaamd de Tesla Roadster. Die? s [%100 procent|100%|volledig%] elektrische. Vandaag, waarom is het een auto business die heeft geenszins geproduceerd een auto voor is al produceren van een auto met 0 emissie? nul uitstoot? en Detroit moet nog worden achterop loer achter? Nu, dit soort van auto, zonder twijfel iets, is een uiterst sexy zoeken auto. Dit? s grote. Ik bedoel, Ik eigenlijk gedwongen het. Dit gaat door 0 tot 60 in 4 slechts een paar seconden. Het stations 130 kilometer een uur, en het heeft tweehonderd vijftig mijl op de lading, vervolgens de opnieuw opladen alleen vindt 3 1/2 uren. Op dit punt dat? h wat ik telefoon cool. Evenals de auto kosten 100, 500 dollar? eigenlijk, 98, 000 dollar? in feite is het zo populair, het uitverkocht onmiddellijk. En nu de tweede versie zullen geproduceerd, die auto, de prijs zal vallen voor 40, 000 ons dollar.

READ  Autohaus Leebmann Passau 2018

Zo kunnen we zien waar die mogelijk rubriek, economie vertelt ons precies waar dit is planning. Het? s i9000 zoals de celtelefoons. Ik herinner me nadat ik kocht een mobiele telefoon, de aanvankelijk mobiele telefoon, dat was soort een radio telefoon, 20 jaar in het verleden. Het was een specifieke, 600 dollars. De volgende editie ik kocht enkele jaren later was 1, 2 honderd, en de volgende een 750 was. Ik gewoon onlangs gekochte een mobiele telefoon met betrekking tot mijn dochter en was het absoluut hieronder 90 dollar. Nu, vanwege de kosten die hebben daalde omlaag, meeste mensen kan veroorloven een mobiele telefoon, en de hetzelfde zal waarschijnlijk overkomen milieuvriendelijke technologieën in auto’s. Regering een duw kan geven door gewoon instelling eisen, dus Een bos van Staten is leveren de natie plus de wereld een duw.

Op dit punt, verder govt beleid, anderzijds kantelen aspect is financiële. Californië is erkend als een priemgetal rand van wat ik roepen? het milieu algemene economie?. De lucht-en ruimtevaart industrie gemaakt de moderne economisch systeem van het zuiden. De computer sector en de internet gebouwd de economie van Silicon Valley. En nu de groene schone technologie, samen met biotech, zou de volgende toestroom van Washington dc? s conjunctuur.

Nu in Californië? s i9000 Universiteit labs, corporate studeren parken, eigenlijk in fundamentele op zoek kantoorgebouwen en verwijderen winkelcentra, een ding zeer spannende gebeurt? iets zeer fascinerende. De natie? s helderste deskundigen en de slimste risicokapitaalverschaffers zijn alle autosport te vinden optie of nieuw technologieën met betrekking tot alternatieve energie. Het is een race dat is ondersteund door enorme hoeveelheden en immeasureable dollar. Kapitalisme, interessant genoeg, die was de vermeende vijand van het milieu, is vandaag geven nieuw leven richting de milieu verkeer.

Daniel Jurgen, de beroemde etherische olie analist, zegt dat ingeval dit all-out activiteit opbrengst, verwachten opmerkelijke resultaten. Plus de hoofd PG & E, Een stelletje Staten? s meest significante utility, zegt dat de energie industrie is op de rand van een Golf. En u weet iets is als algemene elektrische zegt dat het? h verkopen is kunststof organisatie omdat het waarneemt meer potentieel in ontwikkeling en winst in milieugoederen en diensten.

Binnen een milieu algemene economie het grote ding is het feit kunnen we doen beide; we kunnen beschermen het milieu en schild de economie, en dit? s de dingen ik? ve onlangs zeggen jarenlang. Natuurlijk, personen didn? kapitaal t geloven in deze. Mensen zei dat u moet kiezen tussen een of het ander; moeten we kiezen tussen het milieu en de conjunctuur. En ik uitgelegd geen, we kunnen doen beide. We kunnen bewaken de economie en beschermen de planeet, en we heb bewezen dat in Een stelletje Staten.

Nu, de 3e kantelen wijs dat ik verlangen te vermelden kan de houding in de mensen. Ik geloof echt dat het milieu bewegingen is in de middelste van herdefiniëren zelf als iets hedendaagse, meer vertrouwen, en meer positief. wohnmobilhersteller knaus Als gouverneur, Mijn echtgenoot en ik praten scientis

Gallery of Wohnmobilhersteller Knaus 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *