Popular Autohaus Gebr.weigel Gmbh | Tel.: 07145 / 9 21 31 0 | Wir Bieten inside Wartungsintervalle Ford Qəmbər 2018

Wartungsintervalle Ford 2018

Posted on

wartungsintervalle ford Meer auto band technische Bezorgdheid en antwoorden
Auto banden en terminologie zijn onafscheidelijk, die is nuttig speciaal voor individuen die werken met hen. Echter we allemaal louter mannen kunnen profiteren van wetende aantal de jargon. Hier zijn enkele query’s, met qmc (vraag meerdere keuzes) antwoorden. De juiste antwoorden zijn hieronder dus observeren hoe hoge kun je score.

Popular Wartungsintervall Inspektion Alle Ford Fahrzeuge (Pkw Und Transit for Wartungsintervalle Ford Foto 2018

Popular Wartungsintervall Inspektion Alle Ford Fahrzeuge (Pkw Und Transit for Wartungsintervalle Ford Foto 2018 by www.produkte24.com

1. wat is ‘aquaplaning’?

A: Een bekend watersport waarbij Ski’s en een hang-zweefvliegtuig?
B: wat wanneer een band kan niet duidelijk weg drinkwater weg snel genoeg?
C: een techniek gebruikt door een diepzee timmerman?

 

2. wat is ‘rolweerstand’?

A: de hoeveelheid energie moet overwinnen de statische massa van om het even welk band?
B: Wartime strijders die geïmplementeerd gemaakt?
C: de mogelijkheid van een band halt toe te roepen een auto draaien?

3. Wat doet ben + S “staan voor?

READ  Myright Klage 2018

A: er is een bekende warenhuis?
B: ‘ Match en Slip’ als toegepast op loopvlak van grip?
C: het betekent een “Mud and Snow” banden?

5. Wat is een ‘mid range’-band?

A: er is een band ingebouwd uitvoeren voor een gematigde druk?
M: een band van lagere thats topkwaliteit dan een gemerkte band maar is goedkoper?
C: een band die heeft op uit twee keer als snel als zijnde een hoge selectie band?

5. Wat is ‘Mu’?

A: de coëfficiënt met de gemiddelde begrijpen van een band op een vochtige oppervlak?
N: een metrische eenheid van bandenspanning?
C: Eisen gemaakt door een zwijgzame koe?

6. Wat is een ‘Staande golf’?

Trends Wartungsintervall Inspektion Alle Ford Fahrzeuge (Pkw Und Transit within Wartungsintervalle Ford Qəmbər 2018

Trends Wartungsintervall Inspektion Alle Ford Fahrzeuge (Pkw Und Transit within Wartungsintervalle Ford Qəmbər 2018 by www.produkte24.com

A: de hand teken gegeven door een politieagent regisseren verkeer?
M: de sinusgolf weergegeven op de scherm van een elektronische band-balancing apparatuur?
C: een golf van vervorming in de voorkant en loer achter de contact patch van uw rollende banden?

READ  Gebrauchtwagen Hannover Vahrenwalder Str 2018

7. Precies wat is ‘Opnieuw grooving’?

A: snijden verse groeven in aan de zijwand van de band te helpen water distributie?
B: snijden nieuwe bands in donned loopvlak uit te breiden het leven van vrachtwagen banden?
C: Een volwassen persoon leren pauze boogie?

8. Wat is ‘profiel’ wartungsintervalle ford?

Best Autohaus Gebr.weigel Gmbh | Tel.: 07145 / 9 21 31 0 | Wir Bieten within Wartungsintervalle Ford Qəmbər 2018

Best Autohaus Gebr.weigel Gmbh | Tel.: 07145 / 9 21 31 0 | Wir Bieten within Wartungsintervalle Ford Qəmbər 2018 by autohaus-weigel.com

A: het verschil waarbij de maten van voor- en achterzijde banden?
B: Iemands zelf bekendgemaakt informatieover Facebook?
C: de verhouding van de zijwand van de band niveau aan de breedte van een auto band van volgen?

9. Wat doet “SST” staan voor?

A: Die staat voor ‘Tweede Set van banden’?
B: Dit staat voor ‘Self ondersteunende technologie’?
C. Dit staat voor ‘Iets Slippy banden’?

READ  Autohaus Ludwigslust 2018

10. Precies wat ‘Harmonischen’?

Popular Autohaus Gebr.weigel Gmbh | Tel.: 07145 / 9 21 31 0 | Wir Bieten inside Wartungsintervalle Ford Qəmbər 2018

Popular Autohaus Gebr.weigel Gmbh | Tel.: 07145 / 9 21 31 0 | Wir Bieten inside Wartungsintervalle Ford Qəmbər 2018 by autohaus-weigel.com

A: vervelend trillingen en geluiden veroorzaakt ongemak voor de inzittenden van een auto?
B: band geluiden ocurring alleen op bepaalde weg gebieden?
C: een 1960 ‘s groep die gebruikt musical zagen?

11. Precies wat is ‘Hysterisis’?

A: de hardheid van de rubberized gebruikt een voertuig band van lichaam?
B: Een meisje relatieve die heeft de neiging om zorgen?
C: de weerstand tegen vervorming van de kunststof in een staan blok?

sluimeren. Waarom verrichten sommige band installateurs gebruik van stikstof?

A: In plaats van lucht om oppompen banden?
B: als middel van elimineren een oude band van een wiel?
C: voor een giechelen in de baai van Tyrus voordat een korte slaap wartungsintervalle ford?

Antwoorden
1B
2A
3C
4B
5A
6C
7B
8C
9B
10A
11C
12A

Gallery of Wartungsintervalle Ford 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *