Best Auto Schmitt Flörsheim Gmbh | Ihr Vw Händler Und Audi Service intended for Vw Flörsheim bild 2018

Vw Flörsheim 2018

Posted on

vw flörsheim Californië gouverneur Schwarzenegger vroeg Ons aller Automakers Om te reizen “groene”
De opmerkelijke toespraak geleverd door gewoon Californië? t Eervolle Hoofd van de bedienden biedt draaide de middag in de Georgetown Universiteit of hogeschool in een inspirerende evenement.

Dit is eigenlijk de afdrukken editie van de keynote speech van de gouverneur Schwarzenegger (met de introductie deel knippen):

Best Auto Schmitt Flörsheim Gmbh | Ihr Vw Händler Und Audi Service with regard to Vw Flörsheim bild 2018

Best Auto Schmitt Flörsheim Gmbh | Ihr Vw Händler Und Audi Service with regard to Vw Flörsheim bild 2018 by www.autoschmitt-floersheim.de

GOUVERNEUR: dank u. Merci te zootje. Hartelijk dank, Steve, voor de prachtige voordelen, ik dankbaar zeer veel. In feite is het grote tot hier vandaag aan de Georgetown University, bekend als in mijn home als de alma mater, vanwege cursus mijn echtgenoot ging naar college hier, en ze studeerde hier in Georgetown. (Applaus)

Dus i wil bedanken mijn partner ook voor komt hier vandaag en zitten hier in de voorkant rij. En ze is, natuurlijk, de meest geweldig eerste dame die de Verenigde Staten biedt ooit gezien, dus bieden haar een enorme hand nogmaals. (Applaus)

Dus i moet zeggen dat wij ben tot op zekere hoogte verbaasd als hier en de reden is omdat drie en een half jaar geleden nadat ik liep met betrekking tot gouverneur I ‘d been gevolgd rond door milieu demonstranten met tekenen. Zij didn? grote t zoals mijn eigen Humvees en Hummers, en mijn Bedrijfsvoertuigen sport, of ongeacht ik deed. De waarheid vertellen, wanneer ik verzekerd die ik zou verhoging de milieu wanneer ik werd chef van de dienstknechten, zij didn? t geloven beide. We zijn uit de offerte, drie en een half jaar later, en ik? m binnen de cover van Newsweek als één van de grote milieuactivisten. Alleen in de Verenigde Staten, dat? t alle Ik ben in staat om zeggen. (Applaus)

Best Feuerwehr Flörsheim Vw Crafter Mtw (Florian Flörsheim 2/19 Und with regard to Vw Flörsheim Foto 2018

Best Feuerwehr Flörsheim Vw Crafter Mtw (Florian Flörsheim 2/19 Und with regard to Vw Flörsheim Foto 2018 by www.fahrzeugbilder.de

Maar zonder twijfel iets; hoewel Ik hou van wordt op de cover van Newsweek, maar over het algemeen er moeten is enkele andere mensen op dat dekking, en degene zijn mensen die waren mijn eigen partners in de wetgever. Ze wellicht werkte moeilijk, ze waren ongelooflijke partners, en ik? m bespreken hier met betrekking tot, allereerst vergadering spreker Fabian N?? EZ en Senator Perata. Ik eigenlijk uitgenodigd ze zijn allemaal voor bezoek deze pagina, maar ze kon? t maken, toch ik wilde alleen maar dank hen publiekelijk voorlopig dergelijke prachtig milieuactivisten en zo op grote koplopers in de omgeving. Dus toestaan? s laat ze hebben een grote kant, hoewel dat zij? Re niet hier. (Applaus)

En ik wilt aan geven dank aan ook iemand die is hier met ons vandaag, die is Assemblywoman Fran Pavley. Ze heeft onlangs dergelijke uitstekend, grote warrior. (Applaus)

Zonder twijfel iets; dit kan zijn een echte deal. Dit is de echte deal. Dit vrouw geweest vechten met betrekking tot het milieu aanpak voor Ik eigenlijk ooit werd gouverneur, en ze heeft echt is mcdougal van deze uiterst belangrijk wetgevingen, en ze heeft talloze onze werkplek, en ze is een teamplayer. En dit kan, kunt u hier, ze? s een democraat. Ook de spreker kan worden omschreven als democraat. Senator Perata is een democraat. En dit is wat Mijn echtgenoot en ik? m bespreken, samenwerken in een tweepartij of na partijgebonden manier, en dit is hoe we verkrijgen dingen uitgevoerd, omdat we werken wat is beste voor de individuen van Washington dc en Amerika. Dus Bedankt weer te Assemblywoman Pavley. (Applaus)

Nu, ik weet dit is een milieuconferentie, hoewel ik verlangen om te beginnen spreken eerste met betrekking tot bodybuilding. En de reden is echt omdat bodybuilding is een ander passie van mij, als u waarschijnlijk weet, en het heeft gemeenschappelijkheden er. spieropbouw gebruikt te hebben een echt schetsmatig afbeelding. As a matter of fact, zo veel dus die sommigen die bedacht serieus en gepompt gewichten didn? te toegeven deze mensen waren doen spieropbouw. As a matter of fact, beweren in de oude dagen, een paar van de zeer beroemde Hollywood acteurs Kirk Douglas, zoals Clint Eastwood, Charles Bronson, en de lijst gaat maar door en, ze allemaal uitgeoefend met halters, maar ze onder geen beding toegelaten dit publiekelijk vooral omdat zij didn? t willen de sportzalen die waren gekoppeld net als kerkers en dit had fanatici, en dat ervaren raar personen opleiding in er. Dat wil zeggen de soort een afbeelding waarop zij had.

READ  Nummernschild El 2018

vw flörsheim Niettemin wij verbeterde dat we allemaal bewust verbeterde die. En wat we zou was, ons aller kwam met een e boek genaamd Water verwijderen ijzer? Ik ben mij ervan bewust veel van jullie zich bewust zijn van, vooral de studenten? dan uw film pompen ijzer, en dit veranderd krachttraining, het imago van bodybuilding, drastisch. Als een feit, de perceptie van bodybuilding begon te verandering en werd het meer hip en nog meer en meer wenselijk. En dan plotseling, iedereen gepland om uitoefenen. As a matter of fact, vandaag vindt u elke plaats de wereld en je zult vinden een bodybuilding gymnasium of een plek waar u kunt doen gewicht krachttraining, en u kunt Voer elke gymnasium en je zult zoeken gewone mensen over hun buikspieren, hun lats, hun deltoides, lichaamsvet, en alles die soorten dingen. En dit is gewoon hoeveel het verbeterde. Het werd populaire, werd het verleidelijke, aantrekkelijk.

Popular Deutschland Mannschaftstransportwagen Mtw Fotos (8) - Fahrzeugbilder.de in Vw Flörsheim Qəmbər 2018

Popular Deutschland Mannschaftstransportwagen Mtw Fotos (8) – Fahrzeugbilder.de in Vw Flörsheim Qəmbər 2018 by www.fahrzeugbilder.de

En dit is precies wat er moet gebeuren met de milieu-beweging. Als bodybuilders, milieu activisten waren beschouwd als soort raar en liefhebbers ook. U begrijpt, het soort van ernstige boom huggers. Milieuactivisten geweest geen pretje; zij waren graag prohibitionisten op een broederschap partij. (Applaus)

Daarom iemand de andere dag gewoon toonde me een animatie dat was van een autoverkoper in een showroom bespreken met Dit paar. En de autoverkoper gericht op de auto en zei, “deze auto loopt met een gewone benzine-aangedreven motor, en daarna wanneer het lijkt een beetje schuld, wanneer het gevoelens schuld, die schakelaars naar batterij. ” Nu, dat? s grappig, het? s i9000 een animatie. Maar zonder twijfel iets; over het algemeen er? s een heleboel van feit daartoe. Bestemd voor te lang milieuvriendelijke verkeer was aangedreven door gewoon schuld.

Niettemin ik denk dit is over wijzigen over via wordt gedreven door schuld te krijgen aangedreven door gewoon iets veel meer positief, veel meer dynamische, iets veel meer bevoegde van bewerkstelligen grote transform. U weet de sortering van schuld We? m gesproken; de schoorstenen oprispingen luchtverontreiniging die uitgevoerd onze jacuzzi’s en onze groot-scherm televisies, en mijn geval uitgevoerd mijn niet-openbare vliegtuigen. Dus het is jammer, natuurlijk dat we kunt? t meest live fundamentele woont zoals de boeddhistische monniken in Tibet. Maar u Ontdek iets? Dat? s niet gonna gebeuren.

Dus dames en heren, We don? t denken dat elke verkeer biedt ooit gemaakt die en functies ooit gemaakt zeer veel vooruitgang gebaseerd op schuld. Gevoel van schuld is passieve, schuld kan remmen, en schuldgevoel is meestal defensief. U niet vergeten de commercials een aantal jaren geleden, de commercials specifiek van een Native Amerikaanse die ziet wat we moeten hebben gedaan aan de milieu en daarna een jaar loopt omlaag zijn Wang. U allen vergeet niet dat? Nou, laat me je vertellen iets; die aanpak didn? t baan, omdat goede bewegingen zijn gebouwd op liefde, ze? lso zijn niet gebouwd op schuld. Ze? lso zijn gebouwd op passie, dat zij? re gemaakt op verzekering, en zij? re gebouwd op kritische massa. En vaak, zullen ze? re gebouwd op een component van alarm dat aanspoort acties.

 

Het milieu bewegingen is, gebruiken een populaire term, over de plaats van storting fase. Het? s i9000 over naar kunt de tippend wijs. Nu er? s een tipping wijs, en ik voorstellen de tonen wijs zullen voorkomende wanneer de milieu motie is niet langer gezien als een nag of als een scold, maar als een optimistisch dwingen in individuen? s leven. Nu, We don? t weten het moment die storten wijs optreedt, maar Ik ben mij ervan bewust waar? in Californië. In Californië, ons bedrijf is doen alles die om te tip het evenwicht op het milieu.

READ  Autohaus Wehner Lüneburg 2018

Nu, 1e, laat me aan de slag met regering dekking. Ik zetten? t wanneer u gaat in elk van de initiatieven die we krijgen doorgegeven en de verordeningen die we hebben overschreden , want dat al was soepel verklaard door David wanneer hij vrijgegeven me. Nog er twee dingen die merkbaar die geworden ons een van de meest aandacht.

1) wij overschreden een wetgeving naar cover broeikasgasemissies door gewoon 25 procent door de jaar 2020. Dat in principe betekent we konden rollen achterkant de broeikasgassen gassen voor de 1990 niveau door de jaar 2020, waarna wij ga 80 procent onderstaande die door de jaar 2050.

2. We besteld een 10 % segment in de koolstof inhoud van vervoer energiebronnen.

Nu, moet ik geloven dat de normen die Hiermee stelt u een bos van Staten zal zeker lossen over de hele wereld? Natuurlijk zeker niet. Maar wat ons bedrijf is doen kan toe te passen macht zodat uiteindelijk het hele milieu ding tips. Dat? s i9000 wat we proberen te doen. Het? s zoals een wip. Je loopt tot dit en langzaam het suggesties de diverse andere manier. Dat is wellicht wat we probeert te doen. Washington dc, zoals u weet, is zeker grote, Een bos van Staten is sterke, en wat we doen in Californië heeft verbazingwekkende impact en het heeft gevolgen. As a matter of fact, als u kijken de aarde, Californië is plek, echter de soort macht van beïnvloeden moeten wij op de resterende wereld kan een equivalent van geheel enorme continent.

Ons bedrijf is verzenden de aarde een bericht. Wat we zeggen is het feit wij gaan vervangen de dynamische in broeikasgas en koolstof emissies. Ons bedrijf is nemen activiteiten onszelf. Wij zijn niet wachten iedereen, we konden niet wachten de federale overheid of voor Buenos aires. We creëren onze eigen partnerschappen. Wij zijn toetreden tot met Groot-Brittannië, wij zijn toetreden tot met betaalt in Canada, met Staten in de VS, met de Europese Staten, samen met de en verklaart. En u begrijpen iets? Jaarlijks wij zijn verhogen de en meer liefhebbers aan onze bemanning. Wij zijn verhogen de impuls voor wijzigen.

Nu, er? s een reclamebord in Michigan, dat beschuldigt mij persoonlijk van costing de auto sector 85 miljard dollar. Ik heb horen zeggen vanwege elk van onze nieuwe co2 brandstof criteria ik kosten hen vijfentachtig miljard ons dollar. Het bord zegt “Arnold naar Michigan? drop overleden. “Waarheid vertellen, welke ik? m zeggen is zeker, Arnold naar Michigan? uitstappen je kont. Move away van uw kont en samen met ons. (Applaus)

Best Auto Schmitt Flörsheim Gmbh | Ihr Vw Händler Und Audi Service intended for Vw Flörsheim bild 2018

Best Auto Schmitt Flörsheim Gmbh | Ihr Vw Händler Und Audi Service intended for Vw Flörsheim bild 2018 by www.autoschmitt-floersheim.de

In feite, Washington dc kan worden verrichten meer wil opslaan U.S. autofabrikanten dan iemand anders, omdat wat we doen is meestal wij zijn te drukken zodat produceren wijzigingen, te maken de wijzigingen kunnen verkopen hun auto’s in Californië. En dat wij allemaal weten? laat? s verhogen het comfort? die als ze don? t transform, iemand zal. De Japanners gaat, Chinese taal zal, de Zuid-Koreanen wil, de Duitsers gaat, ze allemaal gaat. Dus wat Ik wil graag doen kan, ik wil voorkomen die door gebeurt. Ik zou graag zodat bevorderen hun auto’s in Een stelletje Staten. Mijns inziens sterk in Amerikaanse technologie, en ik geloof in het einde zal technologie die kon uiteindelijk behouden Detroit.

Vandaag, Californië, bijvoorbeeld, reeds een auto bedrijf dat? s genoemd Tesla Motoren. Tesla motoren is net ontworpen en gemaakt een auto die? s genaamd de Tesla Roadster. Die? s [%100 procent|100%|volledig%] elektrische. Nu, waarom is het die een auto stevige die heeft onder geen beding geproduceerd een voertuig voor is produceren van een auto met nul uitstoot? nul uitstoot? en Detroit is nog steeds achterop achter? Nu, dit auto, laat me je vertellen iets, is zeker een sexy zoeken auto. Die? s awesome. Ik bedoel, We ging het. Die gaat uit 0 tot 60 in 4 secs. Het harddisks 130 kilometer een uur, en het heeft tweehonderd vijftig mijl op de lading, vervolgens de re-opladen alleen vindt 3 1/2 uren. Vandaag dat? t wat ik bel cool. Evenals de auto kosten 100, 1000 dollar? eigenlijk, 98, 500 dollar? in feite is het zo populair, deze uitverkocht direct. En nu de 2e versie zullen geproduceerd, die auto, de kosten zal drop-down voor 40, 000 dollar.

READ  Stauinfo Aktuell 2018

Zo je observeren waar oftewel rubriek, economie vertelt ons waar dit is planning. Het? s i9000 zoals de celtelefoons. Ik herinner me nadat ik kocht een mobiele telefoon, de eerste mobiele telefoon, dat was soort een radio telefoon, 20 jaar geleden. Het was u, 600 dollars. De volgende variatie ik kocht vele jaren later was 1, 2 honderd, en de omhoog komst een 750 was. Ik heb net onlangs gekochte een mobiele telefoon om mijn meisje en had hieronder 85 dollar. Nu, vanwege de kosten die hebben verlaagd omlaag, bijna iedereen kan veroorloven een mobiele telefoon, evenals de hetzelfde zal overkomen milieuvriendelijke technologieën in auto’s. Federale overheid een duw kan geven door gewoon instelling normen, dus CAL is verstrekken de natie evenals de wereld een duw.

Op dit punt, verder govt beleid, de tweede kantelen element is economische. Californië is de toonaangevende rand van wat ik telefoon? het milieu economisch systeem?. De jetstream industrie ontwikkeld de moderne economisch systeem van Zuid-Californië. De computer industrie en de internet gebouwd onze economie van Silicon Valley. En nu de groene schone technologie, samen met biotech, zullen de volgende trend van Een stelletje Staten? s conjunctuur.

Nu in Californië? s i9000 Universiteit labs, corporate studeren parken, eigenlijk in fundamentele op zoek kantoorgebouwen en tape winkelcentra, een ding zeer spannende gebeurt? een ding zeer interessante. De natie? s helderste deskundigen en de beste risicokapitaalverschaffers zijn alle race te vinden alternatieve of verse technologieën bestemd voor alternatieve sterkte. Het is een wedstrijd dat is gevoed door miljarden en enorme hoeveelheden dollar. Kapitalisme, interessant genoeg, die was de vermeende tegenstander van het milieu, is vandaag geven verse leven aan de milieu activiteit.

Daniel Jurgen, de beroemde olijfolie analist, zegt dat als misschien dit allemaal uit activiteit blijft, verwachten dramatische resultaten. Plus de hoofd PG & E, Californië? s grootste utility, zegt dat de sterkte industrie is zeker op de rand van een revolutie. En u weet iets is als algemene elektrische zegt dat het? s i9000 verkopen hun kunststof business omdat het herkent meer potentieel in ontwikkeling en inkomen in milieugoederen en diensten.

In een milieu conjunctuur het grote ding is dat kunnen we doen beide; we kunnen beschermen de planeet en bewaken de economie, en dit? s wat ik? ve onlangs zeggen voor een lange tijd. Natuurlijk, personen didn? t geloven in deze. Mensen verklaarde dat u moet kiezen uit een of het ander; we moeten kiezen tussen milieu omgeving en de algemene economie. En ik verklaarde geen, we kunnen doen even. We kunnen schild de economie en beschermen de omgeving, en we heb bewezen dat in CAL.

Nu, de derde kantelen niveau dat ik verlangen te vermelden is de houding in de mensen. In mijn advies het milieu bewegingen is in de Midden van definiëren zelf terwijl iets hedendaagse, meer vertrouwen, en meer positief. vw flörsheim Als gouverneur, Ik eigenlijk praten scientis

Gallery of Vw Flörsheim 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *