Best Fernseh-Kultstar: Einer Der Vier Ludolf-Brüder Ist Tot - Welt intended for Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf Foto 2018

Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf 2018

Posted on

die ludolfs 4 brüder auf m schrottplatz horst günter ludolf Nog meer auto band technische Onderzoeken en antwoorden
Auto banden en technische termen zijn fiel, die is waardevolle speciaal voor individuen die werken met allemaal. Echter ons aller louter stervelingen kunnen profiteren van leren aantal de jargon. Hier zijn enkele zorgen, met qmc (vraag meerdere keuzes) antwoorden. De ideale antwoorden zijn hieronder dus observeren hoe hoge kun je score.

Popular Tod Des Doku-Stars: Günter Ludolf (†56) Nimmt Zigaretten Mit Ins inside Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf Foto 2018

Popular Tod Des Doku-Stars: Günter Ludolf (†56) Nimmt Zigaretten Mit Ins inside Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf Foto 2018 by www.express.de

1) wat is ‘aquaplaning’?

A: een populaire watersport waarbij Ski’s en een hang-zweefvliegtuig?
B: Wat zijn de resultaten wanneer een band kan niet duidelijk weg normaal water weg snel genoeg?
C: een techniek gebruikt door een diepzee timmerman?

 

2. wat is ‘rolweerstand’?

A: de hoeveelheid sterkte moet krijgen over de statische massa van uw band?
B: Wartime concurrenten die geïmplementeerd gemaakt?
C: de mogelijkheid van om het even welk band te stoppen een auto draaien?

READ  Skoda Behindertenrabatt 2018

drie of meer. Wat doet ben + S “staan voor?

A: er is een bekende verscheidenheid winkel?
B: ‘ Match en Slip’ als gebrachte loopvlak van grip?
C: het betekent een “Mud and Snow” banden?

4. Wat is een ‘mid range’-band?

A: er is een band ingebouwd uitvoeren door een gematigde druk?
B: een band van lagere thats kwaliteit dan een merknaam band nog is goedkoper?
C: een band die draagt uit twee keer als snel als zijnde een hoge bereik band?

5. Wat is ‘Mu’?

A: de coëfficiënt met de gemiddelde begrijpen van een band op een vochtig oppervlak?
W: een metrische eenheid van bandenspanning?
C: Eisen gemaakt door een zwijgzame koe?

6. Wat is een ‘Staande golf’?

Best Fernseh-Kultstar: Einer Der Vier Ludolf-Brüder Ist Tot - Welt intended for Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf Foto 2018

Best Fernseh-Kultstar: Einer Der Vier Ludolf-Brüder Ist Tot – Welt intended for Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf Foto 2018 by www.welt.de

A: de hand signaal gegeven door een politieagent toonaangevende verkeer?
W: de sinusgolf weergegeven op de scherm van een elektronische digitale band-balancing apparatuur?
C: een golf van vervorming in de voorkant en achter de spreken patch van een rollende banden?

READ  Opel Astra H Reifengröße Zulässig 2018

7. Wat is ‘Opnieuw grooving’?

A: snijden verse groeven in aan de zijwand van een band bij water distributie?
B: Vermindering nieuwe bands in versleten loopvlak uit te breiden het leven van vrachtwagen banden?
C: Een oude persoon inzicht hoe pauze dans?

8. Precies wat is ‘profiel’ die ludolfs 4 brüder auf m schrottplatz horst günter ludolf?

Best Die Ludolfs Aus Dem Westerwald: Ein Phänomen Zerstört Sich Selbst inside Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf Qəmbər 2018

Best Die Ludolfs Aus Dem Westerwald: Ein Phänomen Zerstört Sich Selbst inside Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf Qəmbər 2018 by www.rhein-zeitung.de

A: het verschil waarbij de maten van voor- en achterzijde banden?
B: Iemands zelf bekendgemaakt informatie over Facebook?
C: de verhouding van de zijwand van de band niveau aan de breedte van een auto band van loopvlak?

9. Wat doet “SST” staan voor?

A: het staat voor ‘Tweede Set van banden’?
B: Dit staat voor ‘Self ondersteunende technologie’?
C. Dit staat voor ‘Iets Slippy banden’?

10. Precies wat ‘Harmonischen’?

Best Trauerfeier: Fans Nehmen Abschied Von Horst-Günter Ludolf - Welt for Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf bild 2018

Best Trauerfeier: Fans Nehmen Abschied Von Horst-Günter Ludolf – Welt for Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf bild 2018 by www.welt.de

READ  Kosten Saisonkennzeichen 2018

A: vervelend heurt en lawaai veroorzaakt ongemak voor de inzittenden van een auto?
B: band geluiden ocurring gewoon op bepaalde weg oppervlakken?
C: een 1960 ‘s band die toegepast musical zagen?

11. Precies wat is ‘Hysterisis’?

A: de hardheid van de rubberized gebruikt een auto band van lichaam?
B: Een dame relatieve die ook heeft de neiging om angst?
C: de weerstand tegen vervorming van de rubber in een volgen blok?

12. Waarom doen een paar band installateurs gebruik van stikstof?

A: als alternatief voor lucht om oppompen banden?
B: Als een methode van weghalend een oude band van een wiel?
C: voor een hebben een goede lach in de baai van Tyrus voordat een korte slaap die ludolfs 4 brüder auf m schrottplatz horst günter ludolf?

Antwoorden
1B
2A
3C
4B
5A
6C
7B
8C
9B
10A
11C
12A

Gallery of Die Ludolfs 4 Brüder Auf M Schrottplatz Horst Günter Ludolf 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *