Popular Neuwagen pertaining to Autohaus Plaschka Amelinghausen bild 2018

Autohaus Plaschka Amelinghausen 2018

Posted on

Citrus wet – autohaus plaschka amelinghausen hoe maak je een limonade uit uw zure ervaring.
Citroen recht achtergrond

De definitie van? Wet van de citroen? staat bekend als een nick identiteit afgeleid van andere gemeenschappelijk voorwaarden
zoals? Citroenauto?,? Maandag-auto’s? en? Vrijdag-Cars?.

Een citroenauto is een defecte auto die, wanneer verworven nieuwe of gebruikte is gevonden door de koper dat talrijke of ernstige gebreken niet gemakkelijk merkbaar voordat de verkrijgen. Elke motorvoertuig met deze kwesties kan bekend als een “citroenauto” en door extensie, vrijwel elke product waarin grote gebreken die geven het ongeschikt voor haar doel kan worden omschreven als een “citroen product”.

Popular Neuwagen pertaining to Autohaus Plaschka Amelinghausen bild 2018

Popular Neuwagen pertaining to Autohaus Plaschka Amelinghausen bild 2018 by www.plaschka.com

Nieuw voertuigen rechtstreeks vanuit onze fabriek kan bestaan uit verborgen gemechaniseerd gebreken of misschien defecten in afwerking, algemeen veroorzaakt door een fout tijdens het bouwproces van de auto. Deze problemen kan variëren door delen wordt geïnstalleerd ten onrechte, een instrument dat werd gebruikt te bouwen de auto niet verwijderd, een partij van materialen met structurele of chemische gebreken of gewoon slechte ontwerp.

Over het algemeen, een auto kan het label van een citroen moeten dergelijke probleem plaatsvindt 3 keer in een rij op de korte periode, en vorige probeert op repareren nooit gerepareerd de situatie. In de meeste gevallen ingeval u krijgen een citroen, citroen wet- en regelgeving zal maken de organisatie terugkopen de auto of ruilen.

Een heleboel u misschien niet vergeten dat tijdens de later jaren tachtig het gemiddelde Amerikaanse client bijna misplaatst geloof volledig met de Amerikaanse gemaakt auto’s.
De hoeveelheid citroen autos samen met de hoge tarief van over de gemeenschappelijk bezoeken
tot de auto abri evenals de grote reparaties en reserveonderdelen prijs, veroorzaakt veel Amerikanen overstappen naar Japans alsmede Europese voertuigen.

Dit was een periode als Mensen in Amerika aarzelend naar de handelaren garages en voorkeur te wagen naar olie & lube oplossingen alleen.

Popular Neuwagen in Autohaus Plaschka Amelinghausen bild 2018

Popular Neuwagen in Autohaus Plaschka Amelinghausen bild 2018 by www.plaschka.com

Trends Gebrauchtwagen inside Autohaus Plaschka Amelinghausen Qəmbər 2018

Trends Gebrauchtwagen inside Autohaus Plaschka Amelinghausen Qəmbər 2018 by www.plaschka.com

Tijdens die tijden Lee Iacocca de CEO van De chrysler Corp geïdentificeerd onmiddellijk de uitdaging van gevoel van Amerikaanse kopers in Gemaakt in Amerika auto’s, Chrysler lanceerde een plan op nationale TV zegswijze zij zal bumper aan bumper garantie verzekering voor 50, 000 mls of vijf jaar, die ooit voorop! Daarna GM kwam met het antwoord van 60, 500 mijl of 6 jaar, die voorop! Geretourneerd van de chrysler samen met de definitieve hart beroerte van 75, 000 mijl of zes jaar die ooit moet uw eerste prioriteit.

READ  Welsch Mayen 2018

Paar maanden later ik bijgewoond de Buick belangrijkste dealer garage uitgebreid bereik eiland,
Ik vroeger zitplaatsen binnen de wachten gebied, naast naar mijn mening was een uiterst nerveus man, ik vroeg hem waarom was hij enzovoort overstuur tijdens het gebruik van garage, deze persoon uitgelegd mij die ondanks het feit dat had hij dit bumper aan bumper garantie Het is niet bedoeld voor arbeid en de verdomde auto is meer wanneer vergeleken bij een week in de garage en daarnaast zij niet lijkt te zijn kundig voor vondst wat is het probleem met alle de auto…

autohaus plaschka amelinghausen De Magnuson-Moss Garantie staat bekend als de “wet van de citroen”

De Magnuson-Moss garantie kan worden omschreven als Verenigde Staten nationale recht gecodificeerd
op 15 USC 40. Uitgevaardigd in 1975, is het niet federale wet die regelt
garanties op consument producten

De Act gesponsord door senatoren Warren G. Magnuson van Washington en Frank Boom van Utah, zowel Democraten.
Staat “citroen” wetten nemen sommige verschillen zoals dekking van motorfietsen en gebruikt voertuigen, maar er zijn enkele fundamentele regels dat zij uitvoeren delen.
(Zie 50 uitdrukkelijke door uitdrukkelijke citroen Regels samenvattingen door:
).

Bij het passeren van de Magnuson-Moss Garantie, Onze gekozen vertegenwoordigers opgegeven verschillende eisen dat warrantors moet ontmoeten. Congres ook beschreven de FTC te nemen regels voor andere eisen.

De FTC gevolgd drie Richtsnoeren onder de Aktie, de Verordening op openbaarmaking van geschreven Garantie van de koopwaar algemene verkoopsvoorwaarden (de openbaarmaking regel), de regel over pre-sale beschikbaarheid van geschreven garantie termen (de pre-verkoop Availableness in de regel) plus de regel op informele Daag nederzetting Typen procedures (de Vraag Regel). Daarnaast de FTC biedt afgegeven een interpretatieve geheim die verklaart bepaalde voorwaarden en praat over enkele van de procedures van de Werk. Deze sectie bevat een overzicht van alle vereisten onder de Actie ondernemen en de regels.

READ  Buchert Schweinfurt 2018

De Actie ondernemen en de regels stellen drie basisvereisten die beïnvloeden een garantiegever of verkoper.

A. Zoals een garantiegever, u moet aanwijzen, of misschien titel, de schriftelijke garanderen als ofwel “volledige” of misschien “tijdelijke” regeling. inch

B. Omdat garantiegever, moet u staat bepaalde opgegeven informatie over de dekking van uw garantie binnen een, heldere en gemakkelijk te lezen bestand.

C. Zoals een garantiegever of eventueel een verkoper, u moet zorgen dat garandeert zijn beschikbaar precies waar uw gerechtvaardigd consument producten worden verkocht opdat consumenten ziet hen aankoop.

De wetten definiëren hoe citroenauto en vereist de fabrikant, niet echt de leverancier, zorgt van de gebreken. Als een aantal inspanningen geweest aangebrachte reparatie van een defect dat aanzienlijk beïnvloedt het gebruik, profiteren of veiligheid van een auto en de auto blijft aan krijgen dit defect, de auto wordt dan beschouwd als een “citroen”.

De meerderheid van statuten bouwen een garantie voorrechten periode van beide 12 tot 24 maanden of 12, 000 naar vierentwintig, 000 mls. De gebrek(en) moet optreden ergens gedurende deze periode.

Best Neuwagen regarding Autohaus Plaschka Amelinghausen bild 2018

Best Neuwagen regarding Autohaus Plaschka Amelinghausen bild 2018 by www.plaschka.com

Veel van de uitdrukkelijke wetten bestaan uit specifieke aanbevelingen wat vormt een voldoende aantal probeert om op te lossen, en als deze inspanningen recht de consument aan een terug of alternatieve. Dit zijn autohaus plaschka amelinghausen:

een. Als de probleem is een ernstige veiligheid defect waarbij remmen en leidende, de fabrikant is zeker verleend een specifieke poging om repareren.

b. Wanneer er een veiligheid probleem thats niet beschouwd als een ernstige beveiliging defect, de maker heeft twee pogingen te repareren.

c. Voor vrijwel elk andere defect, de fabrikant is over het algemeen gegeven drie tot vier kansen te herstellen hetzelfde probleem.

d. In het gebeurtenislogboek op elk gewenst moment uw voertuig is in de zoekt een totale totaal van 30 dagen in een eenjarige periode, met door minste één van die dagen gebeurt de 1e 12, 1000 mijl.

READ  Kfz Werkstatt Gütersloh 2018

Als om het even wie van deze van deze aanbevelingen kan blij, de consument is meestal gegeven de rechtvaardiging te repo vereisen of vervangen zijn/haar motorvoertuig.

Meest citroen wetten doen toestaan een geweldige verschuiving voor correct gebruik van de motorvoertuig door de client. Dikwijls, een afname van de de van kaarthouder aankoopprijs terugkeer wordt gebruikt met betrekking tot het aantal mijl hij / ze had zetten de auto. Een verordening spreuken uit de afname terug voor gebruik als volgt:

(mijl in van terug X verkrijgen prijs) / 100, 1000

Slechts ongeveer helft van de citrus wetten vergunning de consument om terug te verdienen procureur kosten in zijn/haar actie. Particulieren Staten welke deskundigen beweren toestaan advocaat vergoedingen voorzien een grotere kans succes en vertegenwoordiging in garantie conflicten.

Wat de Magnuson-Moss-Act? Citrus wet, niet vereisen

1e de Actie niet nodig business te verstrekken een gemaakt garantie. De wet kunt bedrijven bepalen of te rechtvaardigen goederen schriftelijk. Nog, zodra een business beslist te bieden een schriftelijke garanderen op een consument product, moet in overeenstemming zijn met de wet.

Ten tweede, de Act niet toepassen mondelinge garantie specificaties. Alleen opgesteld garanties zullen bedekt.

Derde, de Act niet toepassen garanties over diensten. Gewoon garanties op goederen zijn bedekt. Niettemin als uw garantie omvat zowel de delen vervatte een restauratie en de skillfullness in het maken van dat reparatie, de wet zal op u van toepassing. (Bron:).

Ten slotte, de wet zou niet van toepassing op garanties op goederen verkocht voor wederverkoop of voor commerciële gebruikt . De Actie omvat gewoon garanties over consument objecten. Dit betekent dat alleen garanties op tastbare eigenschap normaal gebruikt voor persoonlijke, familieleden, of Home doeleinden zijn bedekt. (Dit omvat vastgoed gekoppeld aan of geïnstalleerd op waar eigenschap.) Merk op dat gebruiken van de Actie naar een bepaald product niet zal, echter afhankelijk hoe een individu koper gebruikt het.

=== De auteurs middeldoos opgenomen met het artikel dubbele! autohaus plaschka amelinghausen ========

Gallery of Autohaus Plaschka Amelinghausen 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *