Best Kleine Verbesserungen Am Großen Suv: Mitsubishi Outlander - Welt with regard to Outlander Verpasst Foto 2018

Outlander Verpasst 2018

Posted on

outlander verpasst Californië gouverneur Schwarzenegger vroeg Ons aller Automakers To Go “groene”
De opmerkelijke praten geleverd door Californië? t Eervolle Chief uitvoerend biedt draaide de middag op de Georgetown Universiteit in een inspirerende evenement.

Dit is eigenlijk de afdrukken versie van de keynote speech van de gouverneur Schwarzenegger (met de introductie deel knippen):

Popular 13. The Veil Of Time - Outlander Vol.1|Drobbltv - Youtube throughout Outlander Verpasst Foto 2018

Popular 13. The Veil Of Time – Outlander Vol.1|Drobbltv – Youtube throughout Outlander Verpasst Foto 2018 by i.ytimg.com

TEXAS CHIEF: dank u. Merci te zootje. Hartelijk dank, David, voor de prachtige voordelen, ik genieten zeer veel. En het is grote om hier vandaag aan de Georgetown University, soms bekend in mijn residentie als de alma mater, als gevolg van cursus mijn vrouw ging naar instelling hier, en ze beheerd om af te studeren hier in Georgetown. (Applaus)

Dus i wil bedanken mijn partner ook voor komt in dit artikel vandaag en zitten in de gehele de voorkant lijn. En ze eigenlijk, natuurlijk, een van de meest geweldig eerste dame de Verenigde Staten functies ooit gevonden, dus bieden haar een enorme hand nogmaals. (Applaus)

Dus ik moet zeggen dat wij ben tot op zekere hoogte verbaasd wordt hier evenals de reden is echt omdat drie en een half jaar geleden terwijl ik liep om gouverneur I ‘d been gevolgd over door milieu demonstranten met tekenen. Dat zij didn? t zoals mijn eigen Humvees en Hummers, en mijn SUV’s of iets die ik deed. In feite, wanneer ik verzekerd die ik zou verbeteren de milieu terwijl ik werd gouverneur, zij didn? t geloven beide. We zijn uit de offerte, drie en een half jaar later, en ik? m voor de cover van Newsweek onder de grote milieu activisten. Alleen in de VS, dat? t alle Ik ben in staat om zeggen. (Applaus)

Trends Leiser, Edler Und Trotzdem Nicht Teurer: Fahrbericht: Mitsubishi intended for Outlander Verpasst Foto 2018

Trends Leiser, Edler Und Trotzdem Nicht Teurer: Fahrbericht: Mitsubishi intended for Outlander Verpasst Foto 2018 by www.welt.de

Maar zonder twijfel iets; hoewel Ik hou van verblijft op de cover van Newsweek, maar momenteel er moeten is enkele andere mensen op dat concentraat in maken, en die zijn individuen die waren mijn persoonlijke partners in de wetgever. Zij hebben werkte heel moeilijk, ze waren ongelooflijke partners, en ik? m praten hier over, allereerst Assemblage spreker Fabian N?? EZ en Senator Perata. Ik uitgenodigd ze zijn allemaal voor komen hier, maar ze kon? t maken, nog ik wilde alleen maar dank deze mensen publiekelijk bent u dergelijke grote milieuactivisten en dergelijke grote leiders in de omgeving. Dus toestaan? s bieden hen met een grote palm, hoewel zullen ze? Re zeker niet hier. (Applaus)

En ik wilt aan geven dank aan ook iemand die is hier rond vandaag, die is Assemblywoman Fran Pavley. Ze heeft onlangs dergelijke uitstekend, grote soldaat. (Applaus)

Zonder twijfel iets; dit kan zijn een echte deal. Dit kan de echte deal. Dit soort van vrouw geworden vechten om het milieu aanpak voor ik ooit begon te worden gouverneur, en ze heeft echt is de auteur van deze uiterst belangrijk wetgevingen, en ze heeft talloze onze werkplek, en ze is een teamplayer. En dit is, kunt u hieronder, ze? t een democraat. Ook de spreker kan worden omschreven als democraat. Senator Perata kan worden omschreven als democraat. En dit is wat Ik eigenlijk? m bespreken, samenwerken in een tweepartij of misschien na partijgebonden manier, en dit is meestal hoe we krijgen dingen uitgevoerd, omdat ons aller werken wat is beste voor het volk van Californië en Amerika. Dus merci alot weer te Assemblywoman Pavley. (Applaus)

Vandaag, ik weet dit is een milieuconferentie, hoewel ik verlangen om te beginnen spreken eerste over bodybuilding. En de reden gebeurt omdat bodybuilding is een ander passie van mij, meest waarschijnlijke weet, en het heeft gemeenschappelijkheden er. krachttraining gebruikt te hebben een uiterst schetsmatig foto. As a matter of fact, mijn aantallen waren zo hoog die velen die bedacht serieus en gepompt gewicht ladingen didn? te toegeven waren doen spieropbouw. As a matter of fact, zeggen in de oude dagen, aantal de zeer bekende Hollywood sterren Kirk Douglas, zoals Clint Eastwood, Charles Bronson, en de lijst gaat maar door en, ze allemaal bedacht met gewicht lading, maar ze onder geen beding toegelaten dit publiekelijk vooral omdat zij didn? t verlangen om de sportzalen die waren gekoppeld zoals kerkers en dat had liefhebbers, en dat verworven raar personen opleiding in er. Dat wil zeggen de soort een afbeelding dat dit had.

READ  Sixt Knielingen 2018

outlander verpasst Nog wij gewijzigd dat ons aller bewust gewijzigd die. En wat we zou was, we kwam met een boek genaamd pompen ijzer? Ik heb begrepen veel van jullie zich bewust zijn van, vooral de studenten? dan de film Bewegen ijzer, en dat veranderd lichaamsbouw, het imago van bodybuilding, drastisch. Als een feit, de perceptie van bodybuilding begon te verandering en werd het meer hip plus meer en meer aantrekkelijk. En dan direct, iedereen wilde uitoefenen. In feite, vandaag kun je naar elke plaats de wereld en je zult ontdekken een bodybuilding sportschool of een plek waar u kunt uitvoeren gewicht krachttraining, en u kunt krijgen in elke sportschool en je zult zoeken gewone mensen over hun maag spieren, hun lats, hun deltoides, lichaamsvet, en die soorten dingen. En dit is gewoon hoeveel het gewijzigd. Het werd populaire, werd het sexy, aantrekkelijk.

Trends Mitsubishi Plug-In Hybrid Outlander Als Polizei-Fahrzeug? within Outlander Verpasst Foto 2018

Trends Mitsubishi Plug-In Hybrid Outlander Als Polizei-Fahrzeug? within Outlander Verpasst Foto 2018 by autohub.de

En dit is precies wat er moet gebeuren met de milieu-beweging. Als bodybuilders, eco krijgers waren beschouwd als soort raar en fanatici ook. U al weet, het soort van aanzienlijke boom huggers. Milieuactivisten waren geen pretje; waren graag prohibitionisten op een broederschap partij. (Applaus)

Daarom iemand een paar dagen geleden gewoon onthuld me een cartoon dat was van een autoverkoper in een showroom converseren met Dit paar. En de autoverkoper gericht op de auto en verklaarde, “deze auto loopt op een gewone benzine-aangedreven motor, waarna wanneer het voelt een beetje wroeging, wanneer het gevoelens schuld, dit schakelaars aan batterij. inch Nu, dat? s grappig, het? s i9000 een toon. Maar zonder twijfel iets; er? s een heleboel van feit daartoe. Met betrekking tot te lang milieuvriendelijke verkeer geweest aangedreven door schuld.

Maar ik denk die is over overstappen over van wordt aangedreven door wroeging te wordt aangedreven door gewoon iets veel meer positief, veel meer dynamische, iets veel meer in een positie van bewerkstelligen grote wijzigen. U weet de soort van schuld Mijn echtgenoot en ik? m over; de schoorstenen oprispingen luchtverontreiniging die energieke onze jacuzzi’s en elk van onze groot-scherm TV-toestellen, en mijn persoonlijke geval aandrijven mijn persoonlijke vliegtuigen. Daarom is het jammer, natuurlijk dat we kan gemakkelijk? t elke live eenvoudig woont net als de boeddhistische monniken in Tibet. Maar u Ontdek iets? Dat? s niet gonna gebeuren.

Dus dames en heren, We don? t denken dat elke vorm van verkeer functies ooit gemaakt die en heeft ooit gemaakt zeer veel vooruitgang gebaseerd op schuld. Gevoel van schuld is unaggressive, schuld is remmen, en schuldgevoel kan defensief. U niet vergeten de commercials vele jaren geleden, de commercials vooral van een Native Amerikaanse wie ziet wat we hebben gedaan richting de milieu vervolgens een jaar loopt omlaag zijn Wang. U allen vergeet niet dat? Nou, laat me je vertellen iets; die aanpak didn? t baan, omdat goede bewegingen bestaan op passie, ze? re niet ontwikkeld op gevoel van schuld. Ze? lso zijn gebouwd over passie, dat zij? re gemaakt op zelf-vertrouwen, en zij? lso zijn gebouwd op kritische massa. En vaak, zullen ze? re gebouwd op een element van alarm dat aanspoort actie.

 

Het milieu motie is, te gebruiken een populaire term, over de plaats van storting wijs. Het? h over naar zitten kundig voor de tippend wijs. Er? s een tipping wijs, en ik overwegen de tonen wijs waarschijnlijk zal voorkomende wanneer de milieu bewegingen is niet langer gezien als een nag of als een scold, maar als een positieve dwingen in individuen? s leven. Nu, Ik eigenlijk don? t weten wanneer die storten wijs gebeurt, maar ik weet waar? in Californië. In Californië, waren doen precies wat om te tip het totaalbedrag op het milieu.

READ  Ford Schiefer Hilden 2018

Nu, eerste, laat me beginnen met regering dekking. Ik zetten? t naartoe wilt in eenieder van de initiatieven moeten wij doorgegeven en de wetten die we hebben goedgekeurd , want dat al was soepel verklaard door Steve wanneer hij vrijgegeven me. Hoewel er 2 dingen die uitsteken die geworden ons een van de meest aandacht.

1) wij doorgegeven een wet naar hoed broeikasgasemissies door 25 procent door jaar 2020. Dat in principe betekent wij rollen achterkant de broeikasgassen gassen aan de 1990 niveau door de jaar 2020, vervolgens wij gaan 80 procent hieronder die door de jaar 2050.

2. We besteld een tien % lagere in de kooldioxide inhoud van vervoer bevoegdheden.

Nu, ik geloven dat de criteria die CAL zal lossen over de hele wereld? Natuurlijk zeker niet. Maar wat ons bedrijf is doen is zeker toe te passen leveraging zodat uiteindelijk het hele milieu ding ideeën. Dat? s i9000 wat we wilt doen. Het? s zoals een wip. Je loopt tot dit en langzaam het suggesties de extra manier. Dat is wellicht wat we de toelegden op doen. Een stelletje Staten, zoals u weet, is meestal grote, Californië is effectieve, en de dingen die we doen in Californië heeft verbazingwekkende impact en het heeft effecten. As a matter of fact, als u kijken de wereld, Californië is een beetje plek, maar de soort voordelen van beïnvloeden die we krijgen op de resterende wereld kan een equivalent van geheel grote continent.

We konden verzenden de aarde een bericht. Die welke wij zeggen is dat wij gaan vervangen de dynamische op broeikasgas en koolstof emissies. Ons bedrijf is nemen activiteiten onszelf. Ons bedrijf is niet wachten iedereen, we konden niet kijken uit naar de federale overheid of voor Washington. We creëren onze eigen partnerschappen. Wij zijn toetreden tot met Groot-Brittannië, wij zijn partnering met zone in Canada, met Staten in de Verenigde Staten, met de Amerikaanse Staten, samen met de en verklaart. En u Ontdek iets? Elk jaar wij zijn meer toevoegen en meer partners aan onze team. Wij zijn verheffen de impuls voor wijzigen.

Nu, er? s een reclamebord in Michigan, dat beschuldigt mezelf van geprijst bij de auto markt 85 miljard dollar dollar. Ik heb horen zeggen vanwege de nieuwe kooldioxide brandstof specificaties ik kosten hen vijfentachtig miljard dollars. Het bord zegt “Arnold naar De staat michigan? drop levenloze. “Waarheid vertellen, welke ik? m zeggen is meestal, Arnold naar Michigan? verplaatst weg van je kont. Move away van uw kont en samen met ons. (Applaus)

Best Kleine Verbesserungen Am Großen Suv: Mitsubishi Outlander - Welt with regard to Outlander Verpasst Foto 2018

Best Kleine Verbesserungen Am Großen Suv: Mitsubishi Outlander – Welt with regard to Outlander Verpasst Foto 2018 by www.welt.de

In feite, Californië kan worden verrichten meer om te redden U.S. autofabrikanten dan iemand anders, omdat wat we doen is wij zijn rijden zodat maken wijzigingen, te maken de wijzigingen kunnen verkopen hun auto’s in Californië. En allemaal weten? laat? s verhogen het comfort? die in het geval dat ze dragen? t wijzigen, iemand zal. De Japanners kunt, China zal, de Zuid-Koreanen wil, de Duitsers gaat, ze allemaal kunt. Dus wat Ik wil graag doen is, ik wil stop die door gebeurt. Mij nood zodat verkopen hun voertuigen in Een stelletje Staten. Mijns inziens sterk in Amerikaanse technologie, en ik geloof in het einde het waarschijnlijk zal technologie dat kan uiteindelijk behouden Detroit.

Nu, Californië, als voorbeeld, reeds een auto bedrijf dat? s genaamd Tesla Motoren. Tesla Motor is net ontworpen en ontwikkeld een auto die? s genaamd de Tesla Roadster. Die? s [%100 procent|100%|volledig%] elektrische. Nu, waarom is het die de auto business die heeft nauwelijks geproduceerd een auto voor is al produceren van een auto met nul uitstoot? nul uitstoot? en Detroit blijft achterop loer achter? Nu, dit soort van auto, zonder twijfel iets, is een uiterst sexy zoeken auto. Het? s fantastische. Ik bedoel, We gedwongen het. Dit gaat via 0 tot 60 in 4 secs. Het duwt 130 een lange weg een uur, en het heeft tweehonderdvijftig mijl op een lading, en daarna de re-opladen alleen vereist 3 . 5 uren. Nu dat? s i9000 wat ik roepen cool. Evenals de auto kosten 100, 000 dollar? om precies te zijn, 98, 500 dollar? in feite is het zo populair, die uitverkocht direct. En nu de 2e versie geweest geproduceerd, en dat auto, de vergoeding zal drop-down voor 40, 000 dollar.

READ  Winterreifen Gesetz 2018

Zo kunnen we zien waar dat is zeker rubriek, economie vertelt ons waar dit is planning. Het? h zoals de mobiele telefoons. Ik herinner me nadat ik kocht een cellphone, de eerste mobiele telefoon, die geweest soort een radio telefoon, 20 jaar in het verleden. Het was een specifieke, 600 ons dollar. De volgende type ik kocht vele jaren later was 1, tweehonderd, en de volgende een 750 was. Ik heb net onlangs gekocht een mobiele telefoon om mijn meisje en het was hieronder 90 dollar. Nu, vanwege de kosten die hebben daalde omlaag, iedereen kan veroorloven een mobiele telefoon, plus de hetzelfde is gonna overkomen milieuvriendelijke technologieën in auto’s. Govt een duw kan geven door instelling criteria, dus Een bos van Staten is geven de natie evenals de wereld een duw.

Op dit punt, verder regering beleid, de 2e kantelen factor is economische. Californië is de toonaangevende rand van wat ik telefoon? het milieu conjunctuur?. De lucht-en ruimtevaart industrie gemaakt de moderne economisch systeem van el monte. De computer industrie en de internet gebouwd de economie van San francisco. En nu besparingsgeld schone technologie, samen met biotech, is zeker de volgende trend van CAL? s conjunctuur.

Nu in Californië? t Universiteit labs, corporate studeren parken, eventueel in gewone op zoek kantoorgebouwen en ontnemen winkelcentra, iets zeer spannende gebeurt? een ding zeer spannende. De natie? s i9000 helderste wetenschappers en de wijste risicokapitaalverschaffers zijn alle sportieve te vinden optie of nieuw technologieën voor alternatieve energie. Het is een race dat is ondersteund door grote en immeasureable dollar. Kapitalisme, interessant genoeg, die was de vermeende tegenstander van het milieu, is vandaag geven nieuw leven voor de milieu verkeer.

Daniel Jurgen, de beroemde etherische olie analist, zegt dat als misschien dit allemaal uit activiteit blijft, verwachten opmerkelijke resultaten. En de hoofd PG & E, Washington dc? s meest significante utility, zegt dat de sterkte industrie is zeker op de brink van een Golf. En u weet iets is als Basic elektrische zegt dat het? s i9000 verkopen hun kunststof business omdat het ziet meer potentieel in uitbreiding en inkomsten in milieugoederen en diensten.

In een milieu conjunctuur het grote ding is dat kunnen we uitvoeren beide; we kunnen beschermen de planeet en vrijwaringsmaatregelen de economie, en dat? s wat ik? ve onlangs zeggen voor een lange tijd. Natuurlijk, mensen didn? t geloven in die. Mensen verklaard u moet kiezen tussen een of het ander; we moeten kiezen tussen de omgeving en de algemene economie. En ik uitgelegd geen, we kunnen doen beide. We kunnen vrijwaringsmaatregelen de economie en beschermen het milieu, en we omvatten bewezen dat in Californië.

Nu, de derde kantelen fase dat ik wens te vermelden is de houding uit de mensen. Ik geloof echt dat het milieu activiteit is in de middelste van herdefiniëren zelf terwijl iets eigentijdsere, meer vertrouwen, plus meer positief. outlander verpasst Aangezien gouverneur, We praten scientis

Gallery of Outlander Verpasst 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *