Popular Kfzteile24 - Filiale 2 Berlin - Mahlsdorf / Alt Mahlsdorf 41 / An throughout Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin bild 2018

Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin 2018

Posted on

kfzteile24 berlin mahlsdorf berlin Californië gouverneur Schwarzenegger vroeg Ons aller Automakers Om te reizen “groene”
De opmerkelijke praten geleverd door gewoon Californië? h Eervolle Schwarzenegger Texas chief biedt draaide de middag op de Georgetown Universiteit in een inspirerende evenement.

Dit is eigenlijk de afdrukken variatie van de keynote speech van de gouverneur Schwarzenegger (met de introductie deel knippen):

Best 02 Mai 2008 Kfzteile24 Eröffnet 2 Verkaufshaus In Berlin Mahlsdorf with Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin Foto 2018

Best 02 Mai 2008 Kfzteile24 Eröffnet 2 Verkaufshaus In Berlin Mahlsdorf with Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin Foto 2018 by i.ytimg.com

TEXAS CHIEF: dank u. Dank u. Hartelijk dank, Steve, voor de prachtige invoering, ik dankbaar zeer veel. In feite is het grote tot hier vandaag aan de Georgetown University, ook bekend in mijn huis als de alma mater, wijten aan cursus mijn vrouw ging naar Universiteit hier, en ze beheerd om af te studeren hier in Georgetown. (Applaus)

Dus ik wil bedanken mijn echtgenoot ook bestemd komt hieronder vandaag en zitten hier in de voorkant lijn. En ze is, natuurlijk, de meest geweldig aanvankelijk dame die de Verenigde Staten biedt ooit gemerkt, dus geven haar een grote hand nogmaals. (Applaus)

En zo ik moet zeggen dat wij ben enigszins verbaasd wordt hier evenals de reden is eigenlijk omdat drie . 5 jaar geleden terwijl ik liep voor gouverneur Ik gebruikte om te gevolgd over door milieu demonstranten met tekenen. Zij didn? t zoals mijn persoonlijke Humvees en Hummers, en mijn Bedrijfsvoertuigen sport, of ongeacht ik deed. Eigenlijk, wanneer ik gegarandeerd die ik zou verbeteren de milieu nadat ik werd chief uitvoerend, zij didn? t veronderstellen dat beide. Dus hier, 3 en een half jaar later, en ik ook? m voor de cover van Newsweek als één van de grote eco krijgers. Alleen in Amerika, dat? s alle Ik ben in staat om zeggen. (Applaus)

Best 02.mai 2008 - Kfzteile24 Eröffnet 2. Verkaufshaus In Berlin throughout Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin Foto 2018

Best 02.mai 2008 – Kfzteile24 Eröffnet 2. Verkaufshaus In Berlin throughout Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin Foto 2018 by i.ytimg.com

Maar laat me je vertellen iets; Hoewel Ik hou van verblijft op de cover van Newsweek, maar momenteel er moeten is enkele andere personen op dat dekking, en mensen zijn individuen die waren mijn eigen partners binnen de wetgever. Zij hebben werkte moeilijk, ze waren verbazingwekkende partners, en ik ook? m chatten hier over, allereerst Instellen spreker Fabian N?? EZ en Senator Perata. Mijn echtgenoot en ik uitgenodigd ze zijn allemaal voor bezoek deze pagina, maar ze kon? t produceren, maar ik wilde alleen maar dank allemaal publiekelijk internetmarketing dergelijke grote milieuactivisten en zo op grote commandanten in de omgeving. Dus toestaan? s bieden hen met een grote handen, hoewel zij? Re niet echt hier. (Applaus)

En ik wilt aan waarderen ook iemand die is hier rond vandaag, die is Assemblywoman Fran Pavley. Ze heeft geweest dergelijke een fantastische, grote soldaat. (Applaus)

Zonder twijfel iets; Dit is de echte deal. Dit kan zijn een echte deal. Dit soort van vrouw geweest vechten bestemd voor het milieu aanpak voor Mijn echtgenoot en ik ooit werd gouverneur, en ze heeft eigenlijk is mcdougal van deze uiterst belangrijk wetgevingen, en ze heeft veroorzaakt onze werkplek, en ze eigenlijk een teamplayer. En dit is zeker, kunt u hieronder, ze? s een democraat. Ook de spreker staat bekend als een democraat. Senator Perata is een democraat. Wat betekent dit is wat Ik eigenlijk? m spreken over, samenwerken binnen een tweepartij of misschien na partijgebonden methode, en dit is hoe we verwerven dingen uitgevoerd, omdat we allemaal werken precies wat is beste voor het volk van Een stelletje Staten en Amerika. Dus dank u weer te Assemblywoman Pavley. (Applaus)

Vandaag, ik weet dit is zeker een milieuconferentie, maar ik moeten om te beginnen praten eerste met betrekking tot bodybuilding. En de reden is echt omdat bodybuilding is een ander passie van mij, als u waarschijnlijk weet, en het heeft gemeenschappelijkheden er. spieropbouw gebruikt te hebben een zeer schetsmatig foto. As a matter of fact, mijn aantallen waren zo hoog die velen die bedacht serieus en gepompt gewichten didn? grote t toegeven deze mensen waren doen lichaamsbouw. As a matter of fact, zeggen in de oude dagen, een aantal de zeer gerenommeerde Hollywood beroemdheden Kirk Douglas, zoals Eastwood, Charles Bronson, en de lijst gaat maar door en, ze allemaal bedacht met gewicht lading, maar ze nauwelijks toegelaten het publiekelijk vooral omdat zij didn? t willen de sportzalen die waren gekoppeld zoals kerkers en dat had fanatici, en dat kreeg raar personen opleiding in momenteel er. Dat wil zeggen de soort een afbeelding dat dit had.

READ  Karmann Ontario 2018

kfzteile24 berlin mahlsdorf berlin Maar wij gewijzigd dat we bewust gewijzigd die. En wat we zou was, we allemaal kwam met een boek genaamd Water verwijderen ijzer? Ik realiseer me veel van jullie bekend bent met, vooral de studenten? dan de film Water verwijderen ijzer, en dat veranderd lichaamsbouw, het imago van bodybuilding, aanzienlijk. Als een feit, de perceptie van bodybuilding begon te verandering en werd het meer hip en meer en meer oog-springende. En dan uit de lucht, iedereen wilde uitoefenen. In feite, vandaag vindt u elke plaats de wereld en je zult vinden een bodybuilding gymnasium of een plek waar u kunt uitvoeren gewicht sterkte opleiding, en u kunt Ga in elke gymnasium en je zult zoeken gewone mensen spreken over hun abs, hun lats, hun deltoides, lichaamsvet, en die soorten dingen. En dit is gewoon hoeveel het getransformeerd. Het werd populaire, werd het sexy, aantrekkelijk.

Trends Kfzteile24 Filiale 2 Berlin Mahlsdorf An Der B1 - Youtube for Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin bild 2018

Trends Kfzteile24 Filiale 2 Berlin Mahlsdorf An Der B1 – Youtube for Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin bild 2018 by i.ytimg.com

Dat is precies wat er moet gebeuren met de milieu-beweging. Als bodybuilders, milieuactivisten waren beschouwd als soort raar en fanatici ook. U weet, het soort van aanzienlijke boom huggers. Milieuactivisten geweest geen pretje; we hielden graag prohibitionisten op een broederschap samenkomen. (Applaus)

Dus iemand onlangs gewoon toonde me een cartoon dat was van een autoverkoper binnen een showroom converseren met Dit paar. En de autoverkoper aangegeven op de auto en verklaarde, “deze auto loopt met behulp van een gewone benzine-aangedreven motor, en vervolgens wanneer het lijkt een beetje gevoel van schuld, wanneer het zintuiglijke faculteiten schuld, die schakelaars aan batterij. ” Nu, dat? s grappig, het? s een toon. Maar laat me je vertellen iets; momenteel er? s alot van waarheid daartoe. Om te krijgen te lang de milieu verkeer geweest aangedreven door gewoon schuld.

Maar ik denk die de is over overstappen over door wordt aangedreven door gevoel van schuld te steeds aangedreven door gewoon iets veel meer positief, aanzienlijk meer dynamische, iets veel meer staat van veroorzaakt grote wijzigen. U weet de soort van schuld Ik eigenlijk? m bespreken; de schoorstenen oprispingen verontreiniging die aan de achterzijde van onze jacuzzi’s en onze groot-scherm Televisies, en mijn geval energieke mijn niet-openbare vliegtuigen. Daarom jammer, natuurlijk dat we kan gemakkelijk? t bijna alle live eenvoudig woont zoals de boeddhistische monniken in Tibet. Maar u Ontdek iets? Dat? s never gonna gebeuren.

En zo dames en heren, Mijn echtgenoot en ik don? grote t denken dat vrijwel elke verkeer heeft ooit gemaakt dit en biedt ooit gemaakt zeer veel vooruitgang gebaseerd op schuld. Schuld is passieve, schuld is zeker remmen, en schuldgevoel is defensief. U niet vergeten de commercials vele jaren geleden, de commercials vooral van een Native Amerikaanse die hebben ziet wat we hebben gedaan aan de milieu vervolgens een jaar opereert omlaag zijn Wang. U allen begrijpen dat? Nou, zonder twijfel iets; die aanpak didn? t functie, omdat goede bewegingen bestaan op passie, ze? lso zijn niet gebouwd op schuld. Ze? re gebouwd op passie, zullen ze? re gemaakt op zelf-vertrouwen, en zij? lso zijn gebouwd over kritische massa. En vaak, dat zij? re ontwikkeld op een component van alarm dat aanspoort actie.

 

Het milieu motie is, gebruiken een populaire term, over de plaats van storting wijs. Het? s i9000 over naar zitten kundig voor de tippend wijs. Over het algemeen er? s een tipping wijs, en ik voorstellen de tonen wijs zullen voorkomende wanneer de milieu bewegingen is niet langer gezien als een nag of misschien als een scold, maar als een optimistisch dwingen dat individuen? s leven. Nu, ik don? t weten wanneer die tonen wijs optreedt, maar ik weet waar? in Californië. In Californië, we konden doen precies wat om te tip het totaalbedrag op het milieu.

READ  Gran Turismo Sport Erscheinung 2018

Nu, eerste, laat me beginnen met regering dekking. Ik don? t wanneer u gaat in eenieder van de initiatieven die we krijgen doorgegeven en alle de verordeningen die we hebben doorgegeven , want dat al was welsprekend verklaard door Ruben wanneer hij vrijgegeven me. Maar er 2 dingen die springen die geworden ons een van de meest aandacht.

1) wij doorgegeven een wetgeving naar GLB broeikasgasemissies door gewoon 25 procent door de jaar 2020. Dat eenvoudigweg betekent wij rollen achterkant de broeikasgassen gassen voor de 1990 niveau door de seizoen 2020, en vervolgens wij ga 80 procent hieronder die door jaar 2050.

2. Ik besteld een tien % lagere in de kooldioxide inhoud van vervoer bevoegdheden.

Nu, moet ik geloven dat de criteria die Washington dc gaat lossen klimaatverandering? Natuurlijk zeker niet. Maar wat wij doen is meestal toe te passen leveraging zodat op enig moment het hele milieu ding richtsnoeren. Dat? s wat we wilt doen. Die? s zoals een wip. Je loopt tot het en langzaam en geleidelijk het suggesties de andere manier. Dat is zeker wat we probeert te doen. CAL, zoals u weet, kan grote, CAL is sterke, en wat we doen in Californië heeft verbazingwekkende impact en het heeft implicaties. As a matter of fact, op het moment u kijken de globe, Californië is een beetje plek, echter de soort voordelen van beïnvloeden die we krijgen op de rest van de wereld is een equivalent van geheel enorme continent.

We konden verzenden de wereld een bericht. Wat we moeten zeggen is het feit wij gaan wijzigen de dynamische in broeikasgas en kooldioxide emissies. Werden nemen activiteiten onszelf. Werden niet wachten iedereen, ons bedrijf is niet wachten de federale overheid of voor Buenos aires. We creëren onze eigen partnerschappen. Wij zijn toetreden tot met Het Verenigd Koninkrijk, wij zijn partnering met zone in Canada, met Staten in Amerika, met de westerse Staten, met de en vorderingen. En u Ontdek iets? Elk jaar wij zijn verhogen de en meer partners aan onze bemanning. Wij zijn verhogen de energie voor wijzigen.

Nu, er? s een reclamebord in Michigan, dat beschuldigt mezelf van opladen de auto markt 85 miljard dollar. Er is een gezegde vanwege elk van onze nieuwe koolstof brandstof criteria ik kosten hen vijfentachtig miljard ons dollar. Het bord zegt “Arnold naar Michigan? drop overleden. “Waarheid vertellen, welke ik? m zeggen is zeker, Arnold naar Michigan? uitstappen je kont. Afmelden uw kont en samen met ons. (Applaus)

Trends Kfzteile24 Stellt Sich Ihnen Vor. ( Kfzteile24 Markenfilm with regard to Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin bild 2018

Trends Kfzteile24 Stellt Sich Ihnen Vor. ( Kfzteile24 Markenfilm with regard to Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin bild 2018 by i.ytimg.com

In feite, CAL kan worden uitvoeren meer om te redden U.S. autofabrikanten dan andere mensen, omdat wat we zouden moeten doen is meestal wij zijn dwingen zodat genereren wijzigingen, te maken de wijzigingen kunnen verkopen hun bijzonder auto’s in Californië. En we allemaal weten? toestaan? s verhogen het comfort? die in het geval dat ze dragen? t wijzigen, iemand zal zeker. De Japanners zal, Oriental zal, de Zuid-Koreanen wil, de Duitsers zal zeker, ze allemaal zal. Dus wat Ik wil graag doen is, ik wil voorkomen die uit gebeurt. Ik wil zodat bieden hun voertuigen in Washington dc. Mijns inziens zeer in Amerikaanse technologie, en ik denk dat in het einde kan technologie die zal uiteindelijk opslaan Detroit.

Nu, Californië, bijvoorbeeld, reeds een voertuig bedrijf dat? s genoemd Tesla Stroomaggregaten. Tesla Motoren is net ontworpen en ontwikkeld een auto die? s genoemd de Tesla Roadster. Het? s [%100 procent|100%|volledig%] elektrische. Nu, waarom is het die een auto business die heeft nooit geproduceerd een auto voor is produceren van een auto met 0 emissie? nul uitstoot? en Detroit is nog steeds achterop achteraan? Nu, dit soort van auto, zonder twijfel iets, is zeker een sexy zoeken auto. Dit? s fantastische. Ik bedoel, Mijn echtgenoot en ik ging het. Dit gaat door 0 tot 60 in 4 slechts seconden. Het stations 130 kilometer een uur, en het heeft tweehonderdvijftig mijl op de lading, vervolgens de re-opladen alleen vindt 3 1/2 uren. Nu dat? h wat ik roepen cool. Evenals de auto kosten 100, 000 dollar? om precies te zijn, 98, 500 dollar? in feite is het zo populair, het uitverkocht meteen. En nu anderzijds versie zullen geproduceerd, die auto, de kosten zal vallen voor 60, 000 ons dollar.

READ  Scheller Grünstadt 2018

Zo je observeren waar dat is zeker rubriek, economie vertelt ons waar dit is planning. Het? h zoals de mobiele telefoons. Ik herinner me terwijl ik kocht een celtelefoon, de eerste mobiele telefoon, dat was soort een radio telefoon, 20 jaar voordat. Het was 1, 600 dollars. De volgende editie ik kocht een paar jaar later was 1, tweehonderd, en de volgende een 750 was. I onlangs onlangs gekochte een mobiele telefoon om mijn meisje en was het absoluut hieronder 90 dollar. Op dit punt, vanwege de kosten die hebben gedaald omlaag, iedereen kan veroorloven een mobiele telefoon, plus de hetzelfde zal overkomen de milieu technologieën in auto’s. Autoriteiten een duw kan geven door instelling specificaties, dus Washington dc is geven de natie evenals de wereld een duw.

Nu, verder regering beleid, anderzijds kantelen element is economische. Californië is erkend als een priemgetal rand van wat ik contact? het milieu conjunctuur?. De luchtvaart industrie gebouwd de moderne algemene economie van Zuid-Californië. De computer markt en de internet gebouwd onze economie van Silicon Valley. En nu de groene schone technologie, samen met biotech, zou de volgende toestroom van Washington dc? s algemene economie.

Nu in Californië? s i9000 Universiteit labs, corporate exploratie parken, eventueel in eenvoudige op zoek kantoren en strip winkelcentra, iets zeer spannende gebeurt? iets zeer spannende. De natie? s helderste deskundigen en de wijste risicokapitaalverschaffers zijn alle race te vinden vervangen of verse technologieën om alternatieve sterkte. Het is een race dat is gevoed door grote en enorme hoeveelheden dollar. Kapitalisme, interessant genoeg, die was de vermeende vijand van het milieu, is vandaag geven nieuw leven aan de milieu beweging.

Daniel Jurgen, de beroemde olie analist, zegt dat als dit all-out activiteit uitoefent, verwachten dramatische resultaten. Plus de hoofd PG & E, Een stelletje Staten? s meest significante utility, zegt dat de energie industrie kan op de brink van een innovatie. En u begrijpen iets is als algemene elektrische zegt dat het? h verkopen de kunststof organisatie omdat het herkent meer potentieel in uitbreiding en winst in milieugoederen en diensten.

In een milieu economisch systeem het grote ding is dat kunnen we doen beide; we kunnen beschermen de planeet en beschermen de economie, en dit? s wat ik? ve geweest zeggen jarenlang. Natuurlijk, mensen didn? t geloven in deze. Mensen verklaard u moet kiezen tussen een of het ander; we moeten kiezen tussen milieu omgeving en de conjunctuur. En ik zei geen, we kunnen doen de twee. We kunnen schild de economie en beschermen milieu omgeving, en we omvatten bewezen dat in Washington dc.

Nu, de volgende kantelen niveau dat ik wilt te vermelden is een houding van de mensen. Ik denk dat het milieu bewegingen is in de Midden van definiëren zelf aangezien iets hedendaagse, meer vertrouwen, en nog meer positief. kfzteile24 berlin mahlsdorf berlin Als gouverneur, Ik eigenlijk praten scientis

Gallery of Kfzteile24 Berlin Mahlsdorf Berlin 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *