Popular Kinderwagen - Binivita with regard to Binivita Kinderwagen Test Foto 2018

Binivita Kinderwagen Test 2018

Posted on

binivita kinderwagen test Volvo S80 Hand tassen Vergunning en Beoordeling van het start-up bedrijf
Als haar aankomst in Groot-Brittannië in de vorige jaar, de nieuwe Volvo S80 luxe sedan exclusieve kenmerken van Scandinavische stijl en indrukwekkende technologie biedt boeide de zwak uit de Europeanen. Wordt een feit, de sedan functies verdiend positieve feedback via uitvoerende conductible drivers en klanten in de autofabrikant? t VIP proefrit bieden.

De vijf-daagse uitproberen is gericht Europeanen de mogelijkheid te bieden hebben de verbeterde graden van rijden topkwaliteit, comfort en reizen ruimte. De auto? s functies zijn speciaal ontworpen te vervullen de moet van hedendaagse klanten. En deze functies worden gepronkt de verklaarde proefrit bieden.

Popular Kinderwagen Binivita® Indigo Black Collection Matt 3 In 1 intended for Binivita Kinderwagen Test bild 2018

Popular Kinderwagen Binivita® Indigo Black Collection Matt 3 In 1 intended for Binivita Kinderwagen Test bild 2018 by binivita.de

READ  Ford Ecosport Anhängerkupplung 2018

De Tristar wereldwijd Conducteur diensten, een bedrijf die loopt de grootste luxe chauffeur vloot in het Verenigd Koninkrijk, toegevoegd naar de 550-sterke Volvo vloot door gewoon onlangs verwerven levering van 250 nieuw Volvo S80s. Beheer van vertegenwoordiger Dean de bier verklaarde,? Onze consumenten vertrouwen Tristar te leveren deze mensen veilig en snel aan hun meest kritieke engagementen binnen pracht en luxe. Volvo is een voertuig provider kiezen we jaarlijks te leveren de hoogwaardige en consistentie van ondersteunen die onze cliënten aan gekomen anticiperen op. binivita kinderwagen test ?

Popular Kinderwagen - Binivita for Binivita Kinderwagen Test bild 2018

Popular Kinderwagen – Binivita for Binivita Kinderwagen Test bild 2018 by binivita.de

Volgens aan één enkele van Tristar? s oudste Executive Chauffeurs, Peter Solomon, de nieuwe Volvo S80 kan winnende lof van beide bestuurder en passagiers.? Component aan mijn baan omvat genereren voor langdurig van tijd, zodat de comfort van een motorvoertuig echt verhoogt mijn werken tevredenheid. Er zijn merkbaar verbeteringen in de auto behandeling en mijn mensen hebben ook heeft gereageerd op de kwaliteit van de in huis van de voertuig, en de uitzonderlijk glad rijden,? Hij uitgelegd.

READ  Gasbackofen Wohnmobil 2018

De auto maker? s exploratie gevonden dat de uitgaven een uitgebreide termijn tijdens het gebruik van Volvo S80 echt helpt klanten waarderen de ware voordelen van dit deluxe Sedan. Auto bedrijf automobilisten kan nu doorloop de gehele S80 bereik met Volvo? t nieuwe en reeds gerespecteerd VIP demonstrator aanbod. Met zei bieden van de auto maker, een nieuwe S80 kunnen verscheept naar kantoren overal in Engeland, Schotland en Wales voor een vijfdaagse proefrit.

“De S80 is een authentiek concurrent naar andere Europese en Western sedans, “zei Anne Belec, de Directeur en CEO van Volvo Cars Amerika. “Dit bevestiging door de editors van AutoMundo is veelzeggend, en wordt weergegeven onze perceptie Volvo thats waard overweging via deze zeer concurrerende segment. ”

READ  Autohaus Beyer Greifswald 2018

Popular Kinderwagen - Binivita with regard to Binivita Kinderwagen Test Foto 2018

Popular Kinderwagen – Binivita with regard to Binivita Kinderwagen Test Foto 2018 by binivita.de

De S80 is uitgerust met een stelletje uitzonderlijke eigenschappen die omvatten nuttig Volvo radiatoren, de kant Impact systeem (SIPS), Personal Car Communicator (PCC) afstandsapparaat, Whiplash bescherming systeem (zwepen), Adaptive cruise control (ACC) met Crash waarschuwing en Brake Support (CWBS) en anti-blokkeersysteem remmen met elektrische rem dwingen distributie. De sedan eveneens functies vele driver-assistance systemen zoals de Volvo’s Blind Spot Programma binivita kinderwagen test (BLIS).

Gallery of Binivita Kinderwagen Test 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *