Best Vw T3 Dehler Profi Camper - Hledat Googlem | Dehler Profi in T3 Dehler Qəmbər 2018

T3 Dehler 2018

Posted on

t3 dehler Californië gouverneur Schwarzenegger vroeg Ons aller Automakers Voor een bezoek aan “groene”
De opmerkelijke presentatie geleverd door gewoon Californië? t Eervolle Chief uitvoerend heeft draaide de middag op de Georgetown Universiteit in een inspirerende evenement.

Hier is de afdrukken editie van de keynote speech van de gouverneur Schwarzenegger (met de introductie gedeelte knippen):

Best Vw T3 Dehler Profi Camper - Hledat Googlem | Campers | Pinterest | Vw for T3 Dehler Foto 2018

Best Vw T3 Dehler Profi Camper – Hledat Googlem | Campers | Pinterest | Vw for T3 Dehler Foto 2018 by i.pinimg.com

TEXAS CHIEF: dank u. Merci te zootje. Hartelijk dank, Ruben, voor de prachtige invoering, ik waarderen zeer veel. En het is grote wordt hier vandaag aan de Georgetown University, ook bekend in mijn residentie als de alma mater, als gevolg van cursus mijn vrouw ging naar school hier, en ze studeerde hier in Georgetown. (Applaus)

Dus ik wil bedanken mijn partner ook voor komt in dit artikel vandaag en zitten binnen de voorkant lijn. En ze is, natuurlijk, een van de meest geweldig eerste dame de Verenigde Staten heeft ooit gemerkt, dus geven haar een grote hand opnieuw. (Applaus)

En zo ik moet zeggen welke i ben tot op zekere hoogte verbaasd tot hier evenals de reden is eigenlijk omdat drie en een half jaar geleden terwijl ik liep voor gouverneur ik was gevolgd rond door milieu demonstranten met tekenen. Zij zullen didn? te zoals mijn eigen Humvees en Hummers, en mijn Bedrijfsvoertuigen sport, of iets die ik deed. In feite, wanneer ik beloofd die ik zou verhoging de milieu terwijl ik werd texas chief, zij didn? t inziens beide. Dus hier, 3 en een half jaar later, en ik? m op de cover van Newsweek als één van de grote eco krijgers. Alleen in de Verenigde Staten, dat? t alle ik kan zeggen. (Applaus)

Trends Dehler Innen (13) throughout T3 Dehler Qəmbər 2018

Trends Dehler Innen (13) throughout T3 Dehler Qəmbər 2018 by www.amamaxa.com

Maar laat me je vertellen iets; ondanks het feit dat Ik hou van wordt op de cover van Newsweek, maar momenteel er moeten onlangs enkele andere mensen op dat dekking, en die zijn individuen die waren mijn partners in de wetgever. Zij hebben werkte heel moeilijk, ze waren buitengewone partners, en ik ook? m praten hier over, allereerst Instellen spreker Revisionistische N?? EZ en Senator Perata. Mijn echtgenoot en ik uitgenodigd beiden voor komen hier, maar ze kon? t produceren, maar ik wilde alleen maar dank allemaal publiekelijk als dergelijke prachtige milieuactivisten en dergelijke grote leiders in de omgeving. Dus laat? s geven hen een grote hand, hoewel dat zij? Re niet hier. (Applaus)

En ik wensen aan dank ook iemand die is hier rond vandaag, en dit is Assemblywoman Fran Pavley. Ze heeft onlangs dergelijke een geweldige, grote warrior. (Applaus)

Zonder twijfel iets; dit kan zijn een echte deal. Dit kan de echte deal. Dit vrouw geweest vechten bestemd voor het milieu manier voor We ooit werd gouverneur, en ze heeft werkelijk is de schrijver van deze zeer belangrijk wetgevingen, en ze heeft veroorzaakt onze kantoor, en ze een teamlid. En dit kan, kunt u hier, ze? s i9000 een democraat. Ook de spreker staat bekend als een democraat. Senator Perata kan worden omschreven als democraat. Wat betekent dit is wat We? m spreken over, samenwerken in een tweepartij of na partijgebonden manier, en dit kan hoe we verwerven dingen uitgevoerd, omdat we allemaal werken wat is beste voor de mensen van Washington dc en Amerika. Dus hartelijk dank weer te Assemblywoman Pavley. (Applaus)

Nu, ik weet dit is een milieuconferentie, maar ik moeten om te beginnen chatten eerste over bodybuilding. En de reden is echt omdat bodybuilding is nog een andere passie van mij, meest waarschijnlijke weet, en het heeft gelijkenissen er. bodybuilding gebruikt te hebben een uiterst schetsmatig afbeelding. As a matter of fact, zo veel dus die sommigen die uitgeoefend serieus en gepompt gewicht ladingen didn? kapitaal t toegeven deze mensen waren doen lichaamsbouw. As a matter of fact, staat in de oude dagen, een aantal de zeer gerenommeerde Hollywood acteurs Kirk Douglas, zoals Clint Eastwood, Charles Bronson, en de lijst gaat maar door en, ze allemaal uitgewerkt met halters, maar ze onder geen beding toegelaten dit publiekelijk omdat zij didn? t wilt worden de sportzalen die waren gekoppeld net als kerkers en dit had liefhebbers, en dat ervaren raar personen opleiding in er op dit ogenblik. Dat wil zeggen de soort een afbeelding dat dit had.

READ  Opel Corsa Reifendruck 2018

t3 dehler Nog wij gewijzigd dat we allemaal bewust gewijzigd die. En wat we uitgevoerd was, we allemaal kwam met een e boek genaamd Bewegen ijzer? Ik heb begrepen veel van jullie zich bewust zijn van, met name de studenten? vervolgens dit film Water verwijderen ijzer, en dit veranderd spieropbouw, het imago van bodybuilding, aanzienlijk. Als een feit, de perceptie van bodybuilding begon te verandering en werd het een groeiend aantal hip plus meer en meer aantrekkelijke. En dan direct, iedereen wilde uitoefenen. As a matter of fact, vandaag vindt u elke plaats de wereld en je zult ontdekken een bodybuilding sportschool of een plek waar u kunt verrichten gewicht weerstand opleiding, en u kunt krijgen in elke gymnasium en je zult vinden gewone mensen bespreken hun abs, hun lats, hun deltoides, lichaamsvet, en alles die soorten dingen. Zodoende zulks is hoeveel het getransformeerd. Het werd mainstream, werd het verleidelijke, aantrekkelijk.

Trends Vw T3 Dehler Profi Camper - Hledat Googlem | Vw Bulik | Pinterest | Vw intended for T3 Dehler bild 2018

Trends Vw T3 Dehler Profi Camper – Hledat Googlem | Vw Bulik | Pinterest | Vw intended for T3 Dehler bild 2018 by i.pinimg.com

En dit is precies wat er moet gebeuren met de milieu-beweging. Net als bodybuilders, milieu activisten waren beschouwd als soort oneven en liefhebbers ook. U al weet, het soort van ernstige boom huggers. Milieuactivisten geweest geen pretje; waren graag prohibitionisten op een broederschap partij. (Applaus)

Dus iemand de andere dag gewoon onthuld me een animatie dat was van een autoverkoper in een showroom spreken met Dit paar. En de autoverkoper gericht op de auto en verklaarde, “deze auto loopt op een gewone benzine-aangedreven motor, vervolgens wanneer het lijkt een beetje gevoel van schuld, wanneer het detecteert schuld, dit schakelaars aan batterij. ” Nu, dat? s grappig, het? t een animatie. Maar zonder twijfel iets; momenteel er? s een heleboel van feit daartoe. Bestemd voor te lang milieuvriendelijke verkeer geweest aangedreven door schuld.

Nog ik denk die is over overstappen over door wordt gedreven door schuld te krijgen aangedreven door iets aanzienlijk meer positief, aanzienlijk meer dynamische, een ding veel meer bevoegde van veroorzaakt grote wijzigen. U weet de sortering van schuld Mijn echtgenoot en ik? m bespreken; de schoorstenen oprispingen verontreiniging die aan de achterzijde van onze jacuzzi’s en elk van onze groot-scherm Televisies, en mijn persoonlijke geval aandrijven mijn exclusieve vliegtuigen. Dus het is jammer, natuurlijk dat we kan? t bijna alle live fundamentele woont zoals de boeddhistische monniken in Tibet. Maar u begrijpen iets? Dat? s never gonna gebeuren.

Dus dames en heren, Ik eigenlijk don? kapitaal t denken dat elke verkeer functies ooit gemaakt het en biedt ooit gemaakt veel vooruitgang gebaseerd op schuld. Gevoel van schuld is passieve, schuld is remmen, en schuldgevoel is meestal defensief. U niet vergeten de commercials vele jaren geleden, de commercials vooral van een Lokale Amerikaanse die ziet wat we hebben gedaan richting de milieu waarna een jaar loopt omlaag zijn Wang. U allen vergeet niet dat? Nou, zonder twijfel iets; die aanpak didn? t werken, omdat krachtige bewegingen zijn gebouwd op passie, ze? re niet gebouwd op schuld. Ze? re gebouwd op passie, zij? re gemaakt op vertrouwen, en zij? lso zijn gebouwd in kritische massa. En vaak, dat zij? re gebouwd op een element van alarm dat aanspoort actie.

 

Het milieu motie is, gebruiken een populaire term, over de plaats van storting fase. Het? t over naar bereiken de tonen wijs. Nu er? s een tipping niveau, en ik voorstellen de tippend wijs waarschijnlijk zal voorkomende als de milieu motie is niet langer gezien als een nag of als een scold, maar als een positieve dwingen mensenhandel? s leven. Nu, Mijn echtgenoot en ik don? grote t weten wanneer die storten wijs gebeurt, maar Ik ben mij ervan bewust waar? in Californië. In Californië, waren doen alles die om te tip het totaalbedrag op het milieu.

READ  Kippgefahr 2018

Nu, eerste, laat me beginnen met regering plan. Ik dragen? t wanneer u gaat in eenieder van de initiatieven die we krijgen doorgegeven en de wetten die we hebben overhandigde , want dat al was soepel verklaard door Ruben wanneer hij geïntroduceerd me. Nog er twee dingen die uitsteken die verkregen ons een van de meest aandacht.

1) wij doorgegeven een wetgeving naar hoed broeikasgasemissies door 25 procent door jaar 2020. Dat eenvoudigweg betekent wij rollen terug de broeikasgassen gassen aan de 1990 niveau door de seizoen 2020, en daarna wij krijgen 80 procent onder die door de jaar 2050.

2. We besteld een tien % lagere in de koolstof inhoud van vervoer bevoegdheden.

Nu, moet ik geloven dat de criteria die Washington dc zal lossen opwarming? Natuurlijk zeker niet. Maar wat we konden doen is zeker toe te passen beïnvloeden zodat op een bepaald punt het hele milieu ding suggesties. Dat? t wat we probeert te doen. Het? s zoals een wip. Je loopt tot dit en beetje bij beetje het tips de verschillende manier. Thats wat we de toelegden op doen. CAL, zoals u weet, kan grote, CAL is effectieve, en de dingen die we doen in Washington dc heeft verbazingwekkende impact en het heeft resultaten. As a matter of fact, als u kijken de aarde, Californië is een beetje plek, maar de soort voordelen van beïnvloeden die we krijgen op de resterende gedeelte van de wereld is een equivalent van geheel enorme continent.

Werden verzenden de aarde een bericht. Die welke wij zeggen is dat wij gaan wijzigen de dynamische in broeikasgas en kooldioxide emissies. Werden nemen activiteiten onszelf. We konden niet verwacht iedereen, we konden niet in afwachting de federale overheid of misschien voor Buenos aires. We creëren onze eigen partnerschappen. Wij zijn partnering met Groot-Brittannië, wij zijn partnering met provincies in Canada, met Staten in de Verenigde Staten, met de traditionele westelijke Staten, samen met de en zegt. En u begrijpen iets? Jaarlijks wij zijn meer toevoegen en meer metgezellen aan onze personeel. Wij zijn verhogen de energie voor wijzigen.

Nu, momenteel er? s een reclamebord in Michigan, dat beschuldigt mezelf van opladen de auto markt 85 miljard dollar dollar. Er is een gezegde vanwege onze nieuwe kooldioxide brandstof normen ik kosten hen vijfentachtig miljard ons dollar. Het bord zegt “Arnold naar Michigan? drop nutteloos. “Het feit van de zaak is, welke ik? meter zeggen is, Arnold naar Michigan? uitstappen je kont. Afmelden uw kont en samen met ons. (Applaus)

Best File:t3-1989-Wiki - Wikimedia Commons pertaining to T3 Dehler bild 2018

Best File:t3-1989-Wiki – Wikimedia Commons pertaining to T3 Dehler bild 2018 by upload.wikimedia.org

In feite, Washington dc kan worden doen meer op te slaan U.S. auto fabrikanten dan iemand anders, omdat wat we zouden moeten doen is meestal wij zijn duwen zodat maken wijzigingen, te maken de wijzigingen te laten verkopen hun bijzonder auto’s in Californië. En allemaal weten? toestaan? s verhogen het comfort? die ingeval ze dragen? t wijzigen, iemand gaat. De Japanners zal, Chinese taal zal, de Zuid-Koreanen wil, de Duitsers zal, ze allemaal kunt. Dus wat Ik wil graag doen is meestal, ik wil stop die vanuit gebeurt. Ik wil zodat bieden hun auto’s in CAL. Mijns inziens zeer in Amerikaanse technologie, en ik geloof in het einde waarschijnlijk zal technologie die zal uiteindelijk opslaan Detroit.

Nu, Californië, bijvoorbeeld, reeds een auto bedrijf dat? s genoemd Tesla Motor. Tesla Stroomaggregaten is net ontworpen en gemaakt een auto die? s genaamd de Tesla Roadster. Die? s [%100 procent|100%|volledig%] elektrische. Op dit punt, waarom is het die de auto bedrijf die heeft onder geen beding geproduceerd een auto voor is al produceren van een auto met 0 emissie? nul uitstoot? en Detroit is nog steeds achterop achter? Nu, dit soort van auto, laat me je vertellen iets, is een zeer sexy zoeken auto. Die? s fantastische. Ik bedoel, Ik eigenlijk ging het. Het gaat uit 0 tot 60 in 4 slechts een paar seconden. Het duwt 130 kilometer een uur, en het heeft 250 mijl over een lading, vervolgens de opnieuw opladen alleen vereist 3 1/2 uren. Nu dat? s i9000 wat ik contact cool. En de auto kosten 100, 1000 dollar? eigenlijk, 98, 500 dollar? in feite is het zo populair, die uitverkocht meteen. En nu de 2e versie wordt geproduceerd, en dit auto, de vergoeding zal vallen voor 50, 000 ons dollar.

READ  Schaltknauf Fiat 500 2018

Zo kunnen we zien waar die mogelijk rubriek, economie vertelt ons waar dit is gaan. Het? s i9000 zoals de mobiele telefoons. Ik herinner me wanneer ik kocht een mobiele telefoon, de eerste mobiele telefoon, die werd soort een radio telefoon, 20 jaar terug. Het was een specifieke, 600 ons dollar. De volgende type ik kocht ongeveer drie jaar later was 1, 2 honderd, en de volgende een 750 was. Ik gewoon onlangs gekocht een mobiele telefoon met betrekking tot mijn meisje en had hieronder 90 dollar. Nu, vanwege de kosten die hebben daalde omlaag, meeste mensen kan veroorloven een mobiele telefoon, plus de hetzelfde is gonna overkomen milieuvriendelijke technologieën in auto’s. Regering een duw kan geven door gewoon instelling specificaties, dus Een bos van Staten is aanbieden de natie plus de wereld een duw.

Nu, verder regering beleid, de 2e kantelen element is economische. Californië is de toonaangevende rand van wat ik telefoon? het milieu economie?. De luchtvaart industrie gebouwd de moderne economie van het zuiden. De computer markt en de internet gebouwd de economie van Silicon Valley. En nu de groene schone technologie, samen met biotech, is zeker de volgende toestroom van Een stelletje Staten? s conjunctuur.

Nu in Californië? s Universiteit labs, corporate onderzoek parken, zelfs in plain op zoek kantoorgebouwen en ontnemen winkelcentra, iets zeer spannende gebeurt? iets zeer spannende. De natie? h helderste onderzoekers en de wijste risicokapitaalverschaffers zijn alle autosport te vinden optie of nieuw technologieën voor alternatieve energie. Het is een race dat is gevoed door enorme hoeveelheden en immeasureable dollar. Kapitalisme, interessant genoeg, die was de vermeende vijand van het milieu, is vandaag geven verse leven richting de milieu activiteit.

Daniel Jurgen, de beroemde benzine analist, zegt dat ingeval dit all-out activiteit uitoefent, verwachten opmerkelijke resultaten. Plus de hoofd PG & E, Californië? s grootste utility, zegt dat de sterkte industrie is op de rand van een revolutie. En u Ontdek iets is als algemene elektrische zegt dat het? t verkopen de kunststof organisatie omdat het herkent meer potentieel in groei en inkomen in milieugoederen en diensten.

In een milieu conjunctuur het grote ding is het feit kunnen we doen beide; we kunnen beschermen het milieu en beschermen de economie, en dat? s wat ik? ve geweest zeggen voor een lange tijd. Natuurlijk, personen didn? te geloven in die. Mensen verklaard u moet kiezen uit een of het ander; we moeten kiezen tussen de omgeving en de economie. En ik zei geen, we kunnen doen even. We kunnen bewaken de economie en beschermen het milieu, en we heb bewezen dat in Washington dc.

Nu, de volgende kantelen fase dat ik nodig te vermelden kan de houding met de mensen. In mijn advies het milieu motie is in de Midden van definiëren zelf omdat iets modernere, meer vertrouwen, en meer positief. t3 dehler Omdat gouverneur, Ik eigenlijk praten scientis

Gallery of T3 Dehler 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *